Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rosszul éreznétek magatok...

Rosszul éreznétek magatok amiatt, hogy a testvéretek sosem hív meg magukhoz?

Figyelt kérdés

Én még a szüleinkkel élek, a húgomnak viszont már van párja, és egy ideje Budapesten laknak albérletben. Néhányszor jártam náluk, de mindig a szülőkkel együtt néztünk be hozzájuk.

Nekem ha lenne barátnőm, és együtt laknánk, biztosan meghívnám magunkhoz a testvéremet hébe-hóba.

Amióta ő elkezdte a nagy betűs életet, jóformán semmi időt nem töltöttünk együtt. Pedig nagyon jó volt a viszonyunk gyerekkorunkban. Nincs harag, csak egyszerűen tojik rám.

Nem tudom, van-e értelme elmondani neki, hogy rosszul esik mindez, mert valószínűleg csak sértődés lenne belőle a részéről.

2023. jún. 25. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Férjhez ment egy pasihoz aki rossz hatással van rá. Azóta flegma és nagyképű lett. Azóta nem beszélünk csak ha muszáj.
2023. jún. 26. 23:00
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Szia! Szerintem sem kell megsértődni. Van egy párja, nyilván sok időt tölt vele. Emellett gondolom, tanul vagy dolgozik, esetleg mindkettő. Nyilván van jó pár új barátja is. Most könnyen mondod, hogy te biztosan áthívnád hasonló helyzetben…de nem biztos.

Ha neked van igényed rá, hogy gyakrabban találkozzatok, mondd meg neki, de ne szemrehányóan, hanem pl úgy h szerveztek valami közös programot.

2023. júl. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!