Mit csinálnátok, ha a testvéretek mindig megalázna,és kibeszélne a családban?
Milyen neműek vagytok? Borzasztóan gyerekes és szánalmas, amit művel...
Sosem értettem, hogyan képes valaki a saját testvérét rendszeresen megalázni, tönkretenni mások előtt...
Két nővérem van, de soha nem jutna eszembe akár csak csúnyát is mondani róluk még egy idegennek sem! Hiszen a testvéreim, akikkel összetartunk és szeretjük egymást!
Így is lettünk nevelve eleve, hogy tartsunk össze, mert nem lesznek örökké a szüleink, nagyszüleink!
Sajnos, így is lett, mert korán elhunyt mindenki... Mostmár csak egymásra számíthatunk!
A te történetedben az az undorító és szomorú, hogy a szüleitek ezt tűrik neki...
Mi gyerekként is, ha összeverekedtünk vagy szimplán összevesztünk, a szüleink vagy a nagyszüleink kibékítettek minket! Aki nagyon nem akart bírni magával és csúnyán bántotta a másikat, ott bizony előfordult egy - két tasli!
Felnőttként azt mondom, jól tették! Azért is lettünk ilyen összetartó testvérek! Továbbá, azért is, mert degeneráltak, szellemi fogyatékosok sem vagyunk... Aki rendszeresen így viselkedik, mint a testvéred, iszonyatosan rosszindulatú és lelketlen, másodsorban lehet a fejében sincs minden rendben...
Elödzör is leülnék és kultúráltan megoróbálnám megkérdezni, mégis mi baja van van megbeszélni a dolgokat.
Ha ez nem megy, akkor amint lehet megszakítani vele a kapcsolatot….
Hű, de ideges lettem, borzasztó lehet ezt àtélned, kedves Kérdező 😔
Én először tuti agyonvertem volna, aztàn elköltöznék jó messzire idővel. Persze tudom, hogy ez nem egyszerű. A szüleid amúgy ezt csak nézik? Vagy még tapsolnak is?
Hàny éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!