Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, ha a nővéremet...

Normális, ha a nővéremet szeretem a legjobban világon?

Figyelt kérdés

Nővérem mindig ott volt nekem életem során, mindig mindenben támogatott, mai napig érezteti és mondja, hogy nagyon szeret.

19/F

2023. jún. 6. 17:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen normális, csak sajnos ritka.
2023. jún. 6. 19:18
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Bár több ilyen lenne, jobb hely lenne ez a nyomorult világ....
2023. jún. 6. 19:25
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha majd feleséged és gyereke(i)d lesz(nek), akkor se feledkezz meg a nővéredről!
2023. jún. 6. 19:27
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez teljesen normális. Én is nagyon szeretem az öcsémet, a párom mellett ő az, akit a legjobban szeretek. :)
2023. jún. 6. 19:32
 15/32 anonim ***** válasza:
7%

"Miért ne lenne normális? Beteg, hogy kapásból csak a vérfertőzésre tudnak az emberek gondolni mega kufircra..."

Ne haragudj már, de maga a kérdező rakta ki a szavazást, hogy normális vagy beteg... Ezzel pedig eléggé egyértelműen utalt arra, hogy mi is van.

A nővére reakciója sem nélkülözi a gyanús vonásokat.

Én még nem láttam egészséges viszonyú testvérpárnál olyat, hogy folyamatosan szerelmet valljanak egymásnak, és ne legyen életük egymáson kívül.

Az a baj az emberekkel, hogy magukból indulnak ki és azt vetítik ki a kérdezőre, nem pedig azt próbálják felfogni, hogy mit ír a kérdező. Te nem dugnál a tesóddal, de ez a kérdés nem rólad szól.

2023. jún. 6. 19:42
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
15.: És te ebből komolyan a dugásra gondoltál? :O Jó, akkor innentől senki ne mondja senkinek, hogy szereti, mert az már szexuális utalás? Húha, Freud szívesen kielemezett volna téged...
2023. jún. 6. 19:49
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem tetted volna oda a "beteg" lehetőséget lehet nem gondolnának rosszra egyesek.

Ha nekem lenne egy idősebb tesóm aki foglalkozott volna velem felnéznék rá és szeretném és követném a példáját.

2023. jún. 6. 20:02
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem arra gondolhatott a kérdező, hogy normális-e ez a ragaszkodás, nem pedig szexualitásra...
2023. jún. 6. 20:19
 19/32 A kérdező kommentje:

20-as.

Pontosan.

2023. jún. 6. 20:25
 20/32 anonim ***** válasza:
97%
Igen
2023. jún. 6. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!