Normális, ha a nővéremet szeretem a legjobban világon?
Nővérem mindig ott volt nekem életem során, mindig mindenben támogatott, mai napig érezteti és mondja, hogy nagyon szeret.
19/F
"Miért ne lenne normális? Beteg, hogy kapásból csak a vérfertőzésre tudnak az emberek gondolni mega kufircra..."
Ne haragudj már, de maga a kérdező rakta ki a szavazást, hogy normális vagy beteg... Ezzel pedig eléggé egyértelműen utalt arra, hogy mi is van.
A nővére reakciója sem nélkülözi a gyanús vonásokat.
Én még nem láttam egészséges viszonyú testvérpárnál olyat, hogy folyamatosan szerelmet valljanak egymásnak, és ne legyen életük egymáson kívül.
Az a baj az emberekkel, hogy magukból indulnak ki és azt vetítik ki a kérdezőre, nem pedig azt próbálják felfogni, hogy mit ír a kérdező. Te nem dugnál a tesóddal, de ez a kérdés nem rólad szól.
Ha nem tetted volna oda a "beteg" lehetőséget lehet nem gondolnának rosszra egyesek.
Ha nekem lenne egy idősebb tesóm aki foglalkozott volna velem felnéznék rá és szeretném és követném a példáját.
20-as.
Pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!