Irigylem a nővéremet, mert ő már 20 évesen elköltözött itthonról!(?)
Azt irod masfel evig. Utana nem tartották el?
Egyebkent nem igazsagos hogy penzugyileg nem tamogatnak teged, viszont a hiszti is felesleges. Kapsz ingyen lakhatast, csak a rezsit kell fizetni, meg a megelhetest, masnak ez sem pottyan az ölebe. Mennyi keresel havonta diakmunkaval? Esetleg elhelyezkedhetnel gyakornokkent is.
Azért nem az ölébe pottyant, mert elég jó tanulónak kell lennie, hogy külföldre felvegyék, költözz össze baráttal.
Csak a rezsi az szerintem max 20 e ft / hó lesz.
Ettől függetlenül nem érzek jogosnak.
Sosem értettem, hogy ahol van miből ott miért nem támogatják, adják meg a kényelmet a gyerekeknek... ja mert hogy tanulja meg, hogy...
...a mekis munka mégis mire tanítana meg? Engem a sok szar munka amit végeztem egyetem végéig (engem mondjuk nem tudtak támogatni, de nem is akartak) inkább csak kiégetett, lefarasztott, elvette a lehetőséget a kreativitástol.
Inkább az szokta motiválni az ilyen szülőket hogy irigyek, igen, a saját verukre, mert lejjebb nem adnának az életszínvonalukbol, hogy a gyereküknek könnyebb legyen, meg hogy zsarolgathassak.
Mondjuk kérdező, azert ha egy lakás várományosa vagy akkor nem olyan vészes a helyzet.
esetleg egy albérlot szerzel magad mellé, és az anyagi rész megoldodik. Vagy diákhitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!