Irigylem a nővéremet, mert ő már 20 évesen elköltözött itthonról!(?)
Jó, akkor a kérdésre válaszolva; igen, szerintem igazságos. A tesód megdolgozott a külföldi egyetemért, és emiatt segítették pluszba. Te ültél a seggeden és várod munka nélkül ugyanazt a jutalmat.
Plusz, még ugyanannyi zsebpénzt is kaptok, szóval még arra sem panaszkodhatsz.
De mind amellett hogy nem tettél semmi pluszt, még megdobnának egy lakással is, miközben ez károsítja a bevételüket, de neked ez sem jó, mert fizessenek mindent!!
Szóval, kivel is kivételeznek?
#23 nettó 800 Ft? Rendesen el vagytok tévedve. Nettó 1300 de mindegy.
Kérdező, én válaszoltam, arra nem reagáltál, szerintem nem igazságos hogy ugyanazt várod el kevesebb munkáért. 🙄
(22-es voltam)
Akkor had valaszoljak a konkret kerdesre.
Felteszem a szuleidnek nincs kulfoldi lakasuk ott, ahol a novered tanul, igy valahogy muszaj biztositani szamara a lakhatast. Neked viszont van hol laknod, igy az elkoltozesed egyaltalan nem egy SOS dolog, csupan a te kenyelmeskedesedrol szol. Aki veri az asztalt, hogy marpedig o is szeretne mar kulon eletet elni, az legyen kesz minimum arra, hpgy egy nyamvadt rezsit ki tudjon fizetni. Kepzeld Budapesten hany egyetemista dolgozik az egyetem mellett ugy, hogy nekik nem csupan a rezsiert kell fizetniuk, hanem a pofatlanul magas berleti dijjert is! Te abban a szerencses helyzetben vagy, hogy ettol mentesitenek a szuleid. Szerintem eleg nagy segitseg ez. Van az a mondas, nem tudom hogy neked mennyire remlik: "Addig nyujtozkodj, mig a takarod er".
Leforditva: egyellore ne akarj kulon koltozni, mert az az onnallosag jele. Te erre nem allsz keszen.🍼
Nalad a kulon koltozes csupan a novered irant erzett irigysegbol fakad, pedig errol igazan nem o tehet. Te miert nem torekedtel, hogy beirj egy nyugati egyetemet? Feltetelezem,nem vagy olyan szorgalmas(🤏🧠) mint a novered. A szorgalmat pedig alltalaban jutalmazni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!