Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jobban szeretem a bátyám...

Jobban szeretem a bátyám mióta elköltözött?

Figyelt kérdés

A bátyám és köztem több mint öt év a korkülönbség, és ő nemrég elköltözött a barátnőjével egy olyan helyre, ami tőlünk tömegközlekeséssel egy órára van. Mióta elköltözött, valahogy sokkal jobban szeretem, vagy nem tudom😅.

Előtte mindig nagyon undokok voltunk egymással, csak úgy mondtuk egymásra a sértőbbnél sértőbb dolgokat, és nagyon örültem, mikor elköltözött. Rendszeresen megyek hozzá, főleg mivel ha mi nem vagyunk itthon pár napig, átvihetem hozzá a cicámat, hogy vigyázzon rá.

Mióta nem velünk lakik, sokkal jófejebb, és azt szeretném, ha visszaköltözne ide. Mitől lehet ez?

(tényleg ki nem állhattuk egymást, amikor még itt lakott)

2018. júl. 27. 10:11
 1/8 anonim válasza:
100%
Így, hogy távol vagytok egymástól, jobban megbecsülitek a közösen töltött időt :)
2018. júl. 27. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is így van nővéremmel, most jöttél rá arra hogy milyen jó hogy van egy testvéred.
2018. júl. 27. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaköltözne, megint ugyanolyan lenne a viszonyotok, mint amikor még veletek lakott.
2018. júl. 27. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Igen, jobban szereted a batyad miota elkoltozott
2018. júl. 27. 11:25
 5/8 anonim válasza:
100%
" A jó viszony titka a távolság".
2018. júl. 27. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Jobb távolról szeretni, mint közelről egymás agyára menni.
2018. júl. 27. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az idő és a távolság, sokmindent megszépít.
2018. júl. 27. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, én a szüleimmel vagyok így mióta külföldre mentem egyetemre.

Már az okát is megfejtettem, amiatt van, hogy a mindennapi súrlódásokra egyszerűen nincs lehetőség, helyette olyan találkozások vannak amikre lélekben felkészülünk és ki akarunk használni.

Gondolj bele, ha együtt éltek, minden pillanatban találkoztok. Akkor is amikor rossz napja van, akkor is ha hisztis vagy fáradt, és ilyenkor könnyű veszekedést generálni abból hogy ki ette meg az utolsó sütit vagy ki az idióta állat mert hangosan veszi a levegőt.

Míg ha hetente egy délutánt töltötök együtt, arra az időre mindenki kulturálja magát, amikor nyűgösek vagytok akkor meg nem egymáson vezetitek le.

2018. aug. 7. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!