Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinálnátok ha a húgotok...

Mit csinálnátok ha a húgotok nem hajlandó erről őszintén beszélni veletek?

Figyelt kérdés

A húgom 18 éves, pont most érettségizik. Tegnap megtudtam, hogy a húgom lefeküdt egy olyan sráccal, akit én gyűlölök, de régen barátok voltunk így ismerem őt. Általánosban barátok voltunk, de aztán 6-ban kiderült valójában milyen és azóta már egyáltalán nem vagyunk jóban, de többször összefutottunk már. A srác 21 éves mint én. Mikor ma reggel rákérdeztem a húgomnál, hogy ez mégis mi, és hogy komolyan lefeküdt-e azzal a sráccal, volt pofája viccesen megjegyezni, hogy “mondjuk nem igazán feküdtünk, de ha így tetszik akkor igen” és teljes nyugalomban ette tovább a reggelijét. Ez baromira felbosszantott, én teljesen összevesztünk, a fejemhez vágta, hogy már én sem olyan vagyok mint 6-ban, és hogy azóta 10 év eltelt és nem lehetek ilyen éretlen, meg minden egyebek. És hogy én miért szólok bele a magánéletébe. Engem nem zavar ha szexel, csak ne egy ilyen csávóval, he egy rendes, visszafogott, hozzáillő barátja lenne, azzal nem lenne bajom, de ki tudja ez a csávó mit művel vele az ágyban…

És a szüleink azt gondolják ő az okosabb. Gondolkozom, hogy elmondjam-e nekik kivel d.gatja magát, akkor tuti átértékelik ezt…

2023. jún. 5. 10:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
Jolvan fiúka, dugasd meg magad te is valakivel, aztán megnyugszol.
2023. jún. 5. 15:59
 22/30 anonim ***** válasza:
4%
Hugi jó bőr?
2023. jún. 5. 16:14
 23/30 anonim ***** válasza:
92%
Van valami rettentő beteges abban, hogy egy felnőtt ember a szintén felnőtt húga szexuális életét elemezgeti.
2023. jún. 5. 16:37
 24/30 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora egy spicli vagy te.
2023. jún. 5. 18:24
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"És a szüleink azt gondolják ő az okosabb."

Nem csak gondolják. Lehet, hogy 3 évvel fiatalabb, de nem viselkedik ovis módjára, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, mint te. S nem is érez kényszert arra, hogy belepofázzon más életébe.

Ráadásul még egész jó utalgatós humora is van.

2023. jún. 5. 19:03
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"És a szüleink azt gondolják ő az okosabb"

Aha, itt van a kutya elásva. Próbálsz találni valami rosszat vele kapcsolatban. Hát ez nem az. A szüleidet ez kurvára nem érdekelné, viszont bebizonyítod, hogy igazuk van, tényleg ő az okosabb

2023. jún. 5. 19:55
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az en testverem akart volna beleszolni a szexualis eletembe, soha az eletbe nem nyitottam volna ra az ajtot. Amennyiben egy kicsit is szereted es fontos neked, leallitod magad es nem utod az orrod a dolgaiba, kulonben elveszited ot.
2023. jún. 5. 21:15
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően felnőtt nő, azzal intézi, akivel akarja... Ha valóban segíteni akarsz neki, akkor nagyon Finoman!! monnd el, hogy miért nem tartod megbízhatónak a barátját, esetleg miért nem szimpatikus neked.. De mindezt értelmes felnőtt módjára, indulatmentesen!!! Így TALÁN végighallgat, és nem torkollik veszekedésbe. Viszont ha egyből támadólag reagál (mert mondjuk szerelmes), akkor bölcsebben teszed, ha bocsánatot kérsz, és nyomatékosan közlöd, hogy nem akartál beleszólni, rosszindulatú lenni. Idővel ha nagyon gázos, és nem csak annyi a szitu hogy "neked nem tetszik a pasi, esetleg ilyen olys.",
2023. jún. 6. 14:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Előző folyt. Köv. ... Tehát ha tényleg megbízhatatlan akkor a húgod is idővel rájön, és dobja magától. Egyébként sem szokás (jelenleg!) még ilyen fiatalon házasságot tervezni...
2023. jún. 6. 14:53
 30/30 anonim válasza:
0%

szerintem a hugod csak téged akar bosszantani. sikerült is akkor neki.

az én hugom minden jött ment cigánnyal dugott. volt h előttem tette ezt. figyelem hianyos volt. anyu kiakadt mindig amint megtudta. én sohase szóltam be neki. sohase árúltam be. nem tudom h anyu honnan tudta meg, de nem tudott az összesről szerintem. az sem érdekelt h anyu mit tud, mennyiről tud. nem érdekelt sohase.

figyelem hiányból és bosszantasból csinalja. biztos rád irigy. nem biztos h őt tartják okosabnak a szüleid. tán tudják h a hugod irigy rád.

ne foglalkozz vele! ha rosszat akar neked, akkor te is neki. szard le. sőt örülj neki.

az én hugom jól elcseszte az életét és most engem hibáztat h miért nem szóltam bele az életébe. dehát anyu is terelgette mégis őt is folyton csak marta.

nem lehet az ilyenekkel semmit sem csinálni.

hidd el jobban bosszantja az ha te nyugodt és boldog vagy.

de azért viselkedj már érettebben!!!!

2023. okt. 2. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!