Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinálnátok ha a húgotok...

Mit csinálnátok ha a húgotok nem hajlandó erről őszintén beszélni veletek?

Figyelt kérdés

A húgom 18 éves, pont most érettségizik. Tegnap megtudtam, hogy a húgom lefeküdt egy olyan sráccal, akit én gyűlölök, de régen barátok voltunk így ismerem őt. Általánosban barátok voltunk, de aztán 6-ban kiderült valójában milyen és azóta már egyáltalán nem vagyunk jóban, de többször összefutottunk már. A srác 21 éves mint én. Mikor ma reggel rákérdeztem a húgomnál, hogy ez mégis mi, és hogy komolyan lefeküdt-e azzal a sráccal, volt pofája viccesen megjegyezni, hogy “mondjuk nem igazán feküdtünk, de ha így tetszik akkor igen” és teljes nyugalomban ette tovább a reggelijét. Ez baromira felbosszantott, én teljesen összevesztünk, a fejemhez vágta, hogy már én sem olyan vagyok mint 6-ban, és hogy azóta 10 év eltelt és nem lehetek ilyen éretlen, meg minden egyebek. És hogy én miért szólok bele a magánéletébe. Engem nem zavar ha szexel, csak ne egy ilyen csávóval, he egy rendes, visszafogott, hozzáillő barátja lenne, azzal nem lenne bajom, de ki tudja ez a csávó mit művel vele az ágyban…

És a szüleink azt gondolják ő az okosabb. Gondolkozom, hogy elmondjam-e nekik kivel d.gatja magát, akkor tuti átértékelik ezt…

2023. jún. 5. 10:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Tök jó, hogy érdekes módon pont csak az nem derül ki, mi is volt az az iszonyatos bűn, amit a gyerek elkövetett.

Neked gondolom, nincs szexuális életed, savanyú a szőlő, hogy a húgodnak meg van. Ez nem az ő hibája. Netán amúgy a srác is bejött? Nagyon úgy jön le ebből, amit ide leírtál.

2023. jún. 5. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan kell minden második nap olyan kérdést kiírni, amiben a húg/nővér sz€xel de nem mer róla beszélni? Állandóan ez a téma van, csak más kontextusban.
2023. jún. 5. 11:55
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
Semmi közöd a húgod szexuális életéhez,és ha az én tesóm kért volna számon rajtam bármit, addig lettünk volna jóban.
2023. jún. 5. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom azt műveli vele amit a hugi megenged neki.

Oráltól az análig bármi lehet.

2023. jún. 5. 12:01
 15/30 anonim ***** válasza:
94%

Ez tuti kamu. Direkt van benne ennyi provokatív rész.

De ha mégsem, akkor egy végtelenül buta ember a kérdező, akinek fölösleges magyarázni.

2023. jún. 5. 12:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szexelj te is valakivel, attól majd megnyugszol!
2023. jún. 5. 12:46
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

" a szüleink azt gondolják ő az okosabb."

Jól gondolják

"Gondolkozom, hogy elmondjam-e nekik kivel d.gatja magát, akkor tuti átértékelik ezt…"

Lerí rólad az irigység. Nem csoda hogy téged senki se akar megdugni. Inkább tanulj meg viselkedni és a saját dolgoddal foglalkozni.

A testvéred azzal dug akivel akar. Gondolom nem ugyanaz az ideálja, mint neked.

Nem olyan pasit KELL választanis, aki neked tetszik.

Nem rólad szól az ő élete.

21 évesen elég szégyen hogy ilyen vagy. Szánalmas.

2023. jún. 5. 12:52
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Csak nem az a nagy bűne a csávónak, hogy nem téged fektetett meg?
2023. jún. 5. 12:56
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
Szállj már le a felnőtt húgod szexuális életéről. Semmi közöd hozzá. Dugasd meg magad vagy szállj magadba de hugodat hagyd
2023. jún. 5. 13:02
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
Remélhetőleg jól sejtem hogy mese az egész, mert amúgy meg hát, tükörbe kéne nézni és egy savanyú citromot látna nem mást.
2023. jún. 5. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!