Hogyan mondjam el a bátyámnak,hogy a barátnője egy "lotyó"?
Én sem értem hogy mások szerint ez miért oké.
Én az anyja helyében egy pofont adnék a lánynak. (Saját anyja)
Ráadásul napi 6 Hell kellemes cukor betegséget okoz vagy IR... Sokat nem kell várni.. :)
#41-es válaszoló, senki nem mondta, hogy a csaj viselkedése OK.
De az, hogy a kérdező rib@.ncozza meg lo.ty.ózza, az sem OK.
A barátnő maximálisan tiszteletlen, a jelek szerint nem tanították meg viselkedni - de ez nem jelenti azt, hogy rib.@nc. (az se, hogy milyen műkörme van és az se, hogy energiaitalt iszik. Ő dolga.) A kérdező családja helyében a következő ilyen alkalomnál szólnék neki, hogy ezt a stílust nálunk ne engedje meg magának, mert könnyen nem szívesen látott vendéggé válik.
Az meg, hogy a kérdező bátyjának tetszik-e a csaj így, vagy sem - na abba a kérdezőnek a világon semmi beleszólása nincs.
Nameg lehet, hogy a bátyuskát ez nemis zavarná nagyon.
Vannak férfiak, akik szeretik, ha egy nő kicsit belevaló, kicsit rosszlány, kicsit rámenős.
Pl én is ilyen vagyok. Utálom a minta dámákat, a jó kislányokat, a nebánts virágokat.
Hogy hogy néz ki és hogy viselkedik, azt nyilván a tesód látja, tehát nem értelmezhető a “hogyan szóljak neki róla” dolog.
Hogy anyukátokat ugráltatja, az tényleg okádék, de erről neki mint felnőtt embernek kellene szólnia. Tudod ki hagyná családanyaként, hogy egy ilyen kis szardarab csicskáztassa a saját otthonában. Tesód nyilván szerelmes és képtelen reálisan gondolkodni, de édesanyátok meg nem áll ki magáért. Ez inkább gond.
"7/46 A kérdező kommentje:
Hát minden második nap itt lóg nálunk és még annyit sem mond,hogy csá szia,valami,csak flegmán rámnéz... Meg úgy pattogtatja anyámat a saját lakásában mint egy cselédet"
Elég életszerűtlen. De ha mégis, akkor felmerül, hogy micsoda prolik vagytok ti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!