Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mondjam el a bátyámnak,...

Hogyan mondjam el a bátyámnak,hogy a barátnője egy "lotyó"?

Figyelt kérdés
Ennél szebben nem tudtam éppen fogalmazni. Ezért kérném a segítségeteket,mert nem akarok úgy eléállni,hogy "bocs,a barátnőd egy r.banc". Hanem ugyanezt csak burkoltabban,virágnyelven.

2023. máj. 25. 18:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
18%

Én sem értem hogy mások szerint ez miért oké.

Én az anyja helyében egy pofont adnék a lánynak. (Saját anyja)

Ráadásul napi 6 Hell kellemes cukor betegséget okoz vagy IR... Sokat nem kell várni.. :)

2023. máj. 26. 10:44
 42/49 anonim ***** válasza:
86%

#41-es válaszoló, senki nem mondta, hogy a csaj viselkedése OK.

De az, hogy a kérdező rib@.ncozza meg lo.ty.ózza, az sem OK.

A barátnő maximálisan tiszteletlen, a jelek szerint nem tanították meg viselkedni - de ez nem jelenti azt, hogy rib.@nc. (az se, hogy milyen műkörme van és az se, hogy energiaitalt iszik. Ő dolga.) A kérdező családja helyében a következő ilyen alkalomnál szólnék neki, hogy ezt a stílust nálunk ne engedje meg magának, mert könnyen nem szívesen látott vendéggé válik.

Az meg, hogy a kérdező bátyjának tetszik-e a csaj így, vagy sem - na abba a kérdezőnek a világon semmi beleszólása nincs.

2023. máj. 26. 12:18
 43/49 anonim válasza:
100%
Kérdező szerintem inkább ne szólj bele a kapcsolatukba, mert ha rájön a csaj, a méteres körmével szét fog karmólni.
2023. máj. 26. 21:08
 44/49 anonim ***** válasza:
63%

Nameg lehet, hogy a bátyuskát ez nemis zavarná nagyon.

Vannak férfiak, akik szeretik, ha egy nő kicsit belevaló, kicsit rosszlány, kicsit rámenős.

Pl én is ilyen vagyok. Utálom a minta dámákat, a jó kislányokat, a nebánts virágokat.

2023. máj. 27. 03:04
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy néz ki és hogy viselkedik, azt nyilván a tesód látja, tehát nem értelmezhető a “hogyan szóljak neki róla” dolog.

Hogy anyukátokat ugráltatja, az tényleg okádék, de erről neki mint felnőtt embernek kellene szólnia. Tudod ki hagyná családanyaként, hogy egy ilyen kis szardarab csicskáztassa a saját otthonában. Tesód nyilván szerelmes és képtelen reálisan gondolkodni, de édesanyátok meg nem áll ki magáért. Ez inkább gond.

2023. máj. 27. 11:29
 46/49 A kérdező kommentje:
11:29 Veled értek egyet legjobban eddig.
2023. máj. 27. 12:27
 47/49 anonim ***** válasza:
85%

"7/46 A kérdező kommentje:

Hát minden második nap itt lóg nálunk és még annyit sem mond,hogy csá szia,valami,csak flegmán rámnéz... Meg úgy pattogtatja anyámat a saját lakásában mint egy cselédet"

Elég életszerűtlen. De ha mégis, akkor felmerül, hogy micsoda prolik vagytok ti.

2023. máj. 27. 16:03
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez inkább pofátlanság és tiszteletlenség
2023. jún. 17. 17:12
 49/49 anonim ***** válasza:
Kurvából lessz a legjobb feleség.
2024. márc. 21. 11:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!