Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mondjam el a bátyámnak,...

Hogyan mondjam el a bátyámnak,hogy a barátnője egy "lotyó"?

Figyelt kérdés
Ennél szebben nem tudtam éppen fogalmazni. Ezért kérném a segítségeteket,mert nem akarok úgy eléállni,hogy "bocs,a barátnőd egy r.banc". Hanem ugyanezt csak burkoltabban,virágnyelven.

2023. máj. 25. 18:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%
Mi a szent szar az a TwT?
2023. máj. 25. 21:56
 32/49 A kérdező kommentje:
😒 Ennek az emojinak az írásos megfelelője a TwT
2023. máj. 25. 22:06
 33/49 anonim ***** válasza:
86%
Köszi a választ tényleg nem tudtam.
2023. máj. 25. 22:16
 34/49 anonim ***** válasza:
99%
Lefordítom: nem lotyo, hanem pofátlan. Ezt igy megmondhatod a bátyádnak, csak jobb, ha tisztában vagy a fogalmakkal. A kinézetéhez és ahhoz, hogy mit iszik, semmi közöd.
2023. máj. 25. 22:21
 35/49 A kérdező kommentje:
22:21 Neked igazad van,és elnézést a fogalomzavar miatt.
2023. máj. 25. 22:43
 36/49 anonim ***** válasza:
88%

Én lányom is 17 éves. Össze se tudnám számolni,hogy szerinte hány lány lotyó. Aztán megismeri,és jóban lesznek.

Azt meg,hogy tiszteletlenül viselkedik nálatok,anyádnak,és a tesódnak kellene vele megbeszélni. De van egy sejtésem,hogy nem fogják. Anyuci pici fia a tesód,aki végre hazavitte álmai nőjét,aki szent és sérthetetlen. Te pedig le vagy kakilva.

2023. máj. 25. 23:12
 37/49 anonim ***** válasza:
92%

Hát tényleg jó pofátlan és tiszteletlen a csaj ha ilyeneket csinál.

Szerintem hagyd rá egyenlőre.

Ha olyat csinál remélem kibukik a dolog és lesz annyi esze a tesódnak hogy nem egy ilyen lány mellett fogja leélni az életét.

2023. máj. 26. 06:48
 38/49 anonim ***** válasza:
9%
Adok valamit, amivel le tudod foglalni magad és akkor nem a csajra pazarlod az időd meg energiád... :D
2023. máj. 26. 08:29
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszteletlen a csaj, akkor a bátyádnak és anyádnak kellene rászólnia, hogy viselkedjen. Ha ezt ők nem teszik, akkor szerintük ez a viselkedés rendben van, gondolom, ők is hozzá hasonlóak, máskülönben nem tűrnék.
2023. máj. 26. 09:35
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó tiszteletlen a csaj, ha ilyen viselkedést megenged magának. Miért hagyja anyád, hogy ugráltassa? Vagy ha ő nem tud kiállni magáért, akkor tegyétek helyre ti a csajt, nektek is megalázó, ha anyátokkal így viselkedik. Én biztosan nem hagynám ezt a helyetekben.
2023. máj. 26. 09:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!