Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon aggódom a bátyámért?

Nagyon aggódom a bátyámért?

Figyelt kérdés

A bátyám most ideiglenesen elment BKK ellenőrnek, mivel egy 4 hónapos időszakot valahogy át kellett neki hidalnia. Hétvégén viszont, mikor késő estig dolgozott, úgy jött haza, hogy látszott, megverte valaki, ő pedig nem volt hajlandó semmit sem mondani.

Nagynehezen kihúztam belőle a sztorit, ami az volt, hogy megbüntetett egy férfit, aki aztán egy hónappal később a hévről hazaigyekvő bátyámat az utcán bántalmazta. Annyira fél azóta, hogy nem mer a környéken dolgozni sem, direkt átkéri magát, de nem hajlandó feljelentést tenni meg semmi. Mit csináljak? Mit mondjak neki? Hogy segítsek neki? Biztos vagyok benne, hogy megfenyegette emellett..

2023. ápr. 13. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fel kellene jelenteni.
2023. ápr. 13. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg kamerafelvétel is lesz még, szóval sima ügy lenne.
2023. ápr. 13. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
teljesen lüke a batyad? feljelentes.
2023. ápr. 13. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Akkor ne tegyen feljelentést, ennyi.

Nem tudom sajnálni, már bocs - ha engem bántalmaznak, megyek a rendőrségre, nem nyalogatom a sebeimet.

2023. ápr. 13. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Közfeladatot ellátó személy elleni eroszak. Sulyos büntetés.
2023. ápr. 13. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenteni és a kamera felvételek ebben segítenek.
2023. ápr. 13. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Végül tett feljelentést?
2023. jún. 30. 00:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Tett, de mivel nem szolgálatban, hanem azután, és mivel közvetlenül kamera sem vette fel, azt mondták, tudják ki az, de nem tudják rábizonyítani.
2023. júl. 1. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!