Az elsőszülött volt a kedvenc nálatok is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 12:56
14/27 anonim válasza:
Nálunk a 6 évvel fiatalabb tesóm volt a kedvenc egyértelműen (még most is az).
15/27 anonim válasza:
Mindegyik családban más. De a lényeg hogy sajnos létezik a kedvenc gyerek jelenség.
16/27 anonim válasza:
Nálunk igen. Elsőszülőtt fiú, mindent megkapott. Én meg nőhettem mint a gaz. Az adott felnőttként erőt, amikor egy családi barát elmondta, hogy sosem értette, hogy miért mindig a bátyám volt a téma és sajnálta, hogy így kivételeztek. Tehát nem én éltem meg így, hanem így is volt.
18/27 anonim válasza:
Nálunk a két fiú, mert fiúk, én meg csak "vagyok" lányként.
Ja, bocs, a lecs.szés mindenért ment anno mert "legidősebbként mutass példát", stb, de egyébként egy jó szót nem kaptam soha.
Amióta elköltöztem nem sűrűn beszélek velük - minek?
19/27 anonim válasza:
Nálunk a nagyobbik fiú volt a kedvencke. Ma meg már le se szarja a szülőjét a MR. Tökéletes.
20/27 anonim válasza:
Igen. Hatan vagyunk testvérek, az elsőszülött fiú és az elsőszülött lány volt a minden. Mi többiek meg a maradék...
A szülők már elmentek, az idő megmutatta, hogy a kivételezés hova vezetett. Semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!