Miért nem fogja fel az öcsém, hogy így soha nem lesz senkije? 24.F
24 éves férfi vagyok és van egy 20 éves öcsém.
Nem volt igazán nagy szerencsénk a lányokkal se nekem sem pedig neki. A különbség kettőnk között, hogy én ezt elfogadtam és inkább lejjebb adtam az igényeimből mert amilyen deficitünk van sajnos kinézet terén azt max csak úgy tudnánk kiegyenlíteni mint mondjuk ha Messik lennénk aki bár ugyan egy csúnya ember főleg ha még szakállat is növeszt de egy világsztár és tele van pénzel.
Az öcsém úgy próbálja megoldani ezt a problémát, hogy Bold Glamour filteres képeket készít magáról és ezeket a képeit használja fel internetes társkeresőkön.
Aminek már megjegyzem meg is lett a böjtje amit én előre megmondtam neki, hogy figyelj így lehet, hogy az interneten eljutsz odáig, hogy jobb csajokkal beszélsz aztán elmész velük találkozni de egytől egyig mind ott fog téged hagyni már a köszönésnél de legkésőbb a tali végén és soha nem fognak utána beszélni veled.
Mi lett? Ez lett. Beszélt velük, találkozott eddig három néggyel és mindegyik azt mondta neki már a köszönésnél, hogy ide figyelj nem az vagy amit én láttam belőled. És hogy hogy képzeli, hogy ilyen szinten becsapja a másik a felet, hogy egy teljesen más arc jelenik meg utána a talin. Amibe Megmondom őszintén a lányoknak teljes mértékben igazuk is volt mert a lányok akikkel beszélt bár nyilván ők is használtak sminket, hogyha mondjuk szép a szemük azt kiemeli jobban egy kis sminkkel de nem egy komplett arc változtatás amit az öcsém csinált de még mindig azt hajtja, hogy majd egyszer lesz egy olyan, hogy nem kell leadnia az igényeiből mint nekem. Én se vagyok egy szép ember elfogadtam, hogy lejjebb kell adni az igényeket vagy pedig ha olyan nagy szerencsém lesz később, hogy egyszer egy világsztár leszek és gazdag akkor majd pénzemért és a hírnevemért akarnak majd a jó nők is egyébként meg muszáj leadni az igényekből ez a szomorú igazság amit az öcsém nem akar belátni. És igen az én feleségem is olyan aki tisztában van azzal, hogy azért vagyok vele mert lejjeb kellet adnom ahogyan neki is lejjebb kellet adnia mert ő sem egy olyan valaki, hogy egy komoly csávója legyen hanem be kellet érnie velem ahogy nekem is vele és mivel beláttuk, hogy egyedül megöregedni mégrosszabb ezért inkább összeházasodtunk.
"Ja és bocsánat, ha már feltétlenül ehhez a két emberhez ragaszkodsz példa gyanánt, és szerinted Brad Pittnek olyan k*rva jó az élet mert ő jóképű, akkor nézd már meg, hogy a kettő közül melyik él boldog házasságban, szerető családban a gyerekeivel, és a feleségével, és melyik vált el nemrégiben, maradt egyedül vénségére.. persze mondhatod, hogy majd egy pénzleső 20 éves modellt úgyis fel fog tudni szedni, de az sosem lesz ugyanolyan kielégítő, és boldogsággal teli érzés, mint amit Messi él meg a családjával.."
Abból az érzésből amit most Messi per pillanat átél a családjával Brad Pittnek is jutott szépen. Neki is összesen hat gyereke született Angelina Jolietól mielőtt elváltak volna. És Messi még csak 35 éves.
60 éves korára még ő is egyedül maradhat.
"Ez a baj, hogy annyira azt hiszed, hogy az a 10 centi olyan sokat számít, és nem kompenzálható belső tulajdonságokkal. Pedig nagyon is."
Nem csak a 10 centi hanem alapból az arca a teste meg úgy minden külső adottsága
"épp csak mindketten vannak annyira értelmesek, hogy tudják, a külső csak egy sokadrangú tényező"
Persze csak titokban potencia növelőket szedek, hogy tudjak szexelni a feleségemmel de amúgy tényleg sokadrangú xddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!