Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők hogy élik meg, hogy...

Szülők hogy élik meg, hogy csúnya a felnőtt lányuk emiatt sosem volt senkije, mert elutasítják és még gúnyolják is a fiúk?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nézd meg a "Pacsirta" című filmet.
2020. szept. 30. 21:04
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Kitartóan kell akarni, a jó ízlés határai között keresni és ráakad a kiráyfira.

Nem egy házaspárt ismerek, ahol az egyikük kimondottan nem előnyös arcú. Évek óta együtt vannak, gyerekeik vannak. A külső mellett fontosabb a belső!

2020. szept. 30. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Mennyi idős a lány?

Mit jelent hogy csúnya?

2020. szept. 30. 21:31
 4/17 anonymousreview60 ***** válasza:
85%

Ilyeneket mondogatnak, hogy: Szép vagy, csak nem mindenki veszi észre. Neked is meg van írva a párod, csak meg kell keresned. Fontosabb az a szépség, ami belülről fakad. Eközben a szülők reménykednek, nagyon nagy lelkesedéssel érdeklődnek, ha kisebb-nagyobb sikereket ér el a gyerek.

Ezeket észlelted?: [link]

2020. szept. 30. 21:42
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem a csúnyasága miatt nem akad valakinek valaki.

Attól még lehet vicces, kedves, szexi stb.

Rengeteg csúnya ember él boldog kapcsolatban és rengeteg világszép topmodell magányosan.

A külső csak egy indok arra, hogy valaki miért nem képes párkapcsolatra.

Amit igazán akarsz, arra képes vagy.

Egyébként amin tudsz változtatni, azon változtass, amin meg nem, azon lépj túl és ha pozitív a kisugárzásod, akkor nincs az a ronda fej, ami gátja lenne bárkinek is egy kapcsolatban - sötétben minden tehén fekete !

2020. szept. 30. 21:49
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs olyan, hogy csúnya nő. Csak meg kell találnia önmagát. 16 évesen olyan ronda voltam, hogy mindenki rajtam gúnyolódott. Nagy orr, oroszlánsörény haj+kövér voltam és igénytelenül öltöztem. Aztán időközben rájöttem milyen haj, smink áll jól, eljártam edzeni, lefogytam, változtattam az öltözködésemen. Láss csodát, utána olyan pasijaim voltak, mint amilyeneket a fehérnemű reklámokban látni és még akik annó cikiztek is rámírtak és randizni akartak. Szóval én azt mondom, bárkiből lehet jó nő, higgyétek el
2020. szept. 30. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Anno az egyik legrondább osztálytársam 18 szülinapjára eljegyzési gyűrűt kapott... 24 éve hàzasok.

Szóval, mi a búbánatod tàrgya?

2020. szept. 30. 22:22
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Osztom a 6-os véleményét. Tizenévesként olyan jellegtelen, csúnyácska voltam, hogy rám sem néztek a fiúk. 20-tól már kezdtem nőiesedni, de csak 30 körül lettem igazi nő és a környék legjobb pasijával kavartam 10 évig. De volt olyan szexpartnerem is 36 évesen, aki olyan volt, mint egy címlap-modell (és 24 éves volt.:)). Akkoriban "sorban álltak" értem a férfiak, pedig tényleg nem vagyok klasszikusan szép.
2020. szept. 30. 22:40
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a lényeg, hogy a szülők ezt hogyan élik meg. Maga a lány szeretne párkapcsolatot? Ha nem szeretne, akkor a szülő véleménye nem mérvadó. Párkapcsolatban lenni nem kötelező és nem létszükséglet.
2020. okt. 1. 00:00
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Az önbizalom ilyenkor sokat segít. Ha megérzik, hogy rendben van magával- esetleg mèg okos is, nyert ügye van. Ki akarna egy olyan párt, aki folyton azt mondogatja “jaj olyan csúnya vagyok!”?
2020. okt. 1. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!