Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők hogy élik meg, hogy...

Szülők hogy élik meg, hogy csúnya a felnőtt lányuk emiatt sosem volt senkije, mert elutasítják és még gúnyolják is a fiúk?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt a szülők nem látják csúnyának a saját gyerekük. Másrészt nincs olyan, hogy valakinek a külseje miatt nem lesz párja. Amiatt nem lesz párod, amilyenné a külsőd változtatott, az viszont szellemi változás volt, így visszafordítható.

Az alapvető problémád az önismereti hiányosságokból fakad.

2020. okt. 1. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
elküldöm fogyózni
2020. okt. 1. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Igaz, én srác vagyok, de nekem mindig mondogatják, hogy milyen jól nézek ki, "fasza" vagyok stb... Belül nyilván tudom, hogy nem így van, ha meg arról kérdeznek, hogy van-e kiszemeltem, alakul-e valami, terelik a témát.

Szóval nálam, csúnya srácként ez megy: próbálják belém táplálni, hogy nem vagyok ronda, és rengeteg jó tulajdonságom van (nincs), kérdezgetnek arról, hogy van-e már valakim, illetve, ami a leggázabb, néha még utcán/boltban is mutogatnak, hogy ennek, meg annak a lánynak biztosan tetszem. Sőt, nagyanyám még valakivel össze is próbált hozni valakivel, csak kölcsönösen nem tetszettünk egymásnak. Hjah. Gáz.

De amíg nincs nő, motorra költöm a pénzem. 🤣

F

2020. okt. 1. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nincs olyan, hogy csúnya, mert egy ember biztosan van, aki szerint szép XY. Viszont mindig lehet változtatni, változni, kipróbálni dolgokat (frizura, ruha, smink), megtalálni önmagad külsőleg is.
2020. okt. 1. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:

"Belül nyilván tudom, hogy nem így van, ha meg arról kérdeznek, hogy van-e kiszemeltem, alakul-e valami, terelik a témát."

terelem! a témát! Bocsi. Segített elírni az autocorrect.

2020. okt. 1. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Nincs olyan, hogy csúnya. Mindenkinek más jön be. Egy nőnek szinte bármikor lehet kapcsolata, sokkal nagyobb előnnyel indul adott esetben, mint egy pasi. Felteszi magát társkeresőre egyéjszakàsra egy óra alatt lesz jelentkező, de akár lazább kapcsolatot is lehet ott találni. Persze nem muszáj a társkereső, lehet élőben is ismerkedni. Mindent tapasztalatból írok.
2020. okt. 4. 02:51
 17/17 anonim válasza:

Az idők során az edző termekben találkoztam nem szép lányokkal, viszont olyan seggük volt hogy mindenki őket akarta behúzni, szóval az hogy csúnya az relatív :)

Számtalan kövér csajnak van olyan fickója, hogy letérdelsz ha meglátod, az oka hogy amíg a szép csaj elvan telve magával és csak van mint a tengeri csillag, addig a kövér tudja hogy neki teljesítenie kell ergo vele a szex is élvezetesebb

2020. okt. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!