Szülők hogy élik meg, hogy csúnya a felnőtt lányuk emiatt sosem volt senkije, mert elutasítják és még gúnyolják is a fiúk?
Egyrészt a szülők nem látják csúnyának a saját gyerekük. Másrészt nincs olyan, hogy valakinek a külseje miatt nem lesz párja. Amiatt nem lesz párod, amilyenné a külsőd változtatott, az viszont szellemi változás volt, így visszafordítható.
Az alapvető problémád az önismereti hiányosságokból fakad.
Igaz, én srác vagyok, de nekem mindig mondogatják, hogy milyen jól nézek ki, "fasza" vagyok stb... Belül nyilván tudom, hogy nem így van, ha meg arról kérdeznek, hogy van-e kiszemeltem, alakul-e valami, terelik a témát.
Szóval nálam, csúnya srácként ez megy: próbálják belém táplálni, hogy nem vagyok ronda, és rengeteg jó tulajdonságom van (nincs), kérdezgetnek arról, hogy van-e már valakim, illetve, ami a leggázabb, néha még utcán/boltban is mutogatnak, hogy ennek, meg annak a lánynak biztosan tetszem. Sőt, nagyanyám még valakivel össze is próbált hozni valakivel, csak kölcsönösen nem tetszettünk egymásnak. Hjah. Gáz.
De amíg nincs nő, motorra költöm a pénzem. 🤣
F
"Belül nyilván tudom, hogy nem így van, ha meg arról kérdeznek, hogy van-e kiszemeltem, alakul-e valami, terelik a témát."
terelem! a témát! Bocsi. Segített elírni az autocorrect.
Az idők során az edző termekben találkoztam nem szép lányokkal, viszont olyan seggük volt hogy mindenki őket akarta behúzni, szóval az hogy csúnya az relatív :)
Számtalan kövér csajnak van olyan fickója, hogy letérdelsz ha meglátod, az oka hogy amíg a szép csaj elvan telve magával és csak van mint a tengeri csillag, addig a kövér tudja hogy neki teljesítenie kell ergo vele a szex is élvezetesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!