Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem fogja fel az öcsém,...

Miért nem fogja fel az öcsém, hogy így soha nem lesz senkije? 24.F

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok és van egy 20 éves öcsém.

Nem volt igazán nagy szerencsénk a lányokkal se nekem sem pedig neki. A különbség kettőnk között, hogy én ezt elfogadtam és inkább lejjebb adtam az igényeimből mert amilyen deficitünk van sajnos kinézet terén azt max csak úgy tudnánk kiegyenlíteni mint mondjuk ha Messik lennénk aki bár ugyan egy csúnya ember főleg ha még szakállat is növeszt de egy világsztár és tele van pénzel.

Az öcsém úgy próbálja megoldani ezt a problémát, hogy Bold Glamour filteres képeket készít magáról és ezeket a képeit használja fel internetes társkeresőkön.

Aminek már megjegyzem meg is lett a böjtje amit én előre megmondtam neki, hogy figyelj így lehet, hogy az interneten eljutsz odáig, hogy jobb csajokkal beszélsz aztán elmész velük találkozni de egytől egyig mind ott fog téged hagyni már a köszönésnél de legkésőbb a tali végén és soha nem fognak utána beszélni veled.

Mi lett? Ez lett. Beszélt velük, találkozott eddig három néggyel és mindegyik azt mondta neki már a köszönésnél, hogy ide figyelj nem az vagy amit én láttam belőled. És hogy hogy képzeli, hogy ilyen szinten becsapja a másik a felet, hogy egy teljesen más arc jelenik meg utána a talin. Amibe Megmondom őszintén a lányoknak teljes mértékben igazuk is volt mert a lányok akikkel beszélt bár nyilván ők is használtak sminket, hogyha mondjuk szép a szemük azt kiemeli jobban egy kis sminkkel de nem egy komplett arc változtatás amit az öcsém csinált de még mindig azt hajtja, hogy majd egyszer lesz egy olyan, hogy nem kell leadnia az igényeiből mint nekem. Én se vagyok egy szép ember elfogadtam, hogy lejjebb kell adni az igényeket vagy pedig ha olyan nagy szerencsém lesz később, hogy egyszer egy világsztár leszek és gazdag akkor majd pénzemért és a hírnevemért akarnak majd a jó nők is egyébként meg muszáj leadni az igényekből ez a szomorú igazság amit az öcsém nem akar belátni. És igen az én feleségem is olyan aki tisztában van azzal, hogy azért vagyok vele mert lejjeb kellet adnom ahogyan neki is lejjebb kellet adnia mert ő sem egy olyan valaki, hogy egy komoly csávója legyen hanem be kellet érnie velem ahogy nekem is vele és mivel beláttuk, hogy egyedül megöregedni mégrosszabb ezért inkább összeházasodtunk.

2023. márc. 4. 21:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

"Szerintem egyértelműen megmondható, hogy filter van rajta, és a csaj szebb lett, ahogy levette."

Szeretnék egyet érteni veled de nem tudok. Bár így lenne, hogy egyértelműen megmondható lenne, hogy az egy filter volt és bár szebb lett volna ha leveszi a filtert. Sokkal szebb világot élnénk ha valóban így lenne

2023. márc. 4. 22:20
 12/61 anonim ***** válasza:
22%
"Solamen miseris socios habuisse doloris"
2023. márc. 4. 22:22
 13/61 anonim ***** válasza:
92%

"Sokkal szebb világot élnénk"

Akkor élnénk szebb világot, ha nem ennyire a külsőről szólnának a kapcsolatok, hanem sokkal inkább arról, hogy kinek milyen belső tulajdonságai vannak.

2023. márc. 4. 22:22
 14/61 anonim ***** válasza:
92%

Jó nagy parasztok vagytok mindketten azt meg kell hagyni.. te is örülj neki inkább, hogy ilyen defektes aggyal találtál magadnak nőt, aki elfogad, ahelyett, hogy a feleségeddel éreztetnéd azt, hogy még te voltál a jóindulatú, aki leadott az igényeiből.

Milyen igényekről is beszélünk pontosan? Elmondásod szerint nem néztek ki jól, akkor mire fel vagytok felháborodva, hogy a "jó csajok" rátok sem néznek, amikor ti is ugyanolyan felszínes seggfejek vagytok, ráadásul az asztalra se tettetek le semmit ezért cserébe, azon kívűl, hogy 20 és 24 éves felnőtt fejjel, azon siránkoztok, hogy nektek kell lejjebb adni. Végtelenül szánalmas vagy te is és az öcséd is.. kívánom neki, hogy egyetlen nőhöz se legyen szerencséje még csak hozzáérni sem amíg nem változtat ezen a gusztustalan hozzáállásán.. te pedig nagyon becsüld meg, hogy találtál valakit, aki képes volt még hozzád is menni, és javaslom, hogy fogd kézen az öcsikédet és ballagjatok el egy pszichológushoz.

Meg lehet sértődni, le lehet pontozni, de egyet jegyezzen meg mindenki aki még hasonlóan gondolkodik: nem a külsőtök miatt nem találtok magatoknak senkit, mert az a legkevésbé ocsmány részetek, bárhogy is néztek ki, hanem vállalhatatlan jellemetek miatt.

2023. márc. 4. 22:23
 15/61 anonim ***** válasza:
83%
11 akkor veled nagy probléma van, ha azt mondod, hogy az a csaj szebb a filterrel, mint nélküle
2023. márc. 4. 22:23
 16/61 anonim ***** válasza:
85%

7 12 15 vagyok.

14nek teljesen igaza van

2023. márc. 4. 22:24
 17/61 anonim ***** válasza:
91%

" ide figyelj nem az vagy amit én láttam belőled. És hogy hogy képzeli, hogy ilyen szinten becsapja a másik a felet, hogy egy teljesen más arc jelenik meg utána a talin. Amibe Megmondom őszintén a lányoknak teljes mértékben igazuk is volt mert a lányok akikkel beszélt bár nyilván ők is használtak sminket, hogyha mondjuk szép a szemük azt kiemeli jobban egy kis sminkkel de nem egy komplett arc változtatás amit az öcsém csinált"

Ezt teljesen így van szerintem is.

Attól még mért ne találhatna valakit?

Csak ugye nem így!

2023. márc. 4. 22:25
 18/61 anonim ***** válasza:
93%

"mivel beláttuk, hogy egyedül megöregedni mégrosszabb ezért inkább összeházasodtunk."

23 évesen azért házasodtok, hogy 60 év múlva ne legyetek egyedül? LOL XD

2023. márc. 4. 22:27
 19/61 anonim ***** válasza:
90%

Messi kinézete maximum neked nem tetszik, másnak tetszene akkor is, ha nem lenne híres. A szakáll meg preferencia kérdése.

Eléggé elcseszedd szemléleted van, de ezért ne a nőket okold, erről csak te magad tehetsz.

2023. márc. 4. 22:30
 20/61 A kérdező kommentje:

"akkor veled nagy probléma van, ha azt mondod, hogy az a csaj szebb a filterrel, mint nélküle"

Sajnos ezek statisztikák nem én mondom.

Rengetegen készítettek már videót ezzel a filterrel, hogy mennyire jó lenne ha így néznének ki de ez lehetetlen.

Ez olyan hogy 2+2=4 és te azt mondod , hogy szerinted meg 5

2023. márc. 4. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!