Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit mondanátok a húgotoknak,...

Mit mondanátok a húgotoknak, hogy nem hozta időben a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok a húgotoknak, ha egy gyógyszert sürgősen haza kellett volna hoznia édesanyám egészsége miatt, de órákig elhúzta, mert találkozott a barátjával és társaival? Maximum 7 perc lett volna oda-vissza az út, de arra sem volt képes, hogy felvegye a telefont és elmondja hol van.

2023. febr. 24. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Húgod életkora?

Mire kellett volna?

Milyen következménye lehetett volna annak, hogy nem hozza?

Milyen következménye lett?

Te miért nem mentél le?

Ezek nélkül az infók nélkül lehetetlen bármit válaszolni.

El lehet képzelni egy olyan szitut, amiben a húgod egy lusta gyökér, de olyat is, amiben te vagy az.

2023. febr. 24. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha csak 7 perc akkor miért nem ugrottál érte el te?
2023. febr. 24. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Azt , hogy beteg vagy. Nem normális így kiazámolni a gyógyszert. S ha útközben baj éri a húgod? Akkor anyunak kampeca?
2023. febr. 24. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Ne cseszegesd vele a tesód, és máskor ne számoljátok ki ennyire a darabszámot.
2023. febr. 24. 12:48
 15/15 anonim válasza:
72%
Elmagyaráznám saját magamnak, hogy ezt a felelősséget inkább nem hárítom át másra, mert túl fontos nekem ahhoz. Megköszönném a húgomnak, hogy megcsinálta amit kértem, pedig sok kamasz simán elköltötte volna a pénzt másra. Egyébként szerintem ebben a korban ösztönzőbben hat a támogatás és a dicséret, mint a szidás, ami visszafelé sülhet el. Örülnék, hogy ebben a nehéz helyzetben is vannak barátai, nem emésztik fel az otthoni problémák.
2023. febr. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!