Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit mondanátok a húgotoknak,...

Mit mondanátok a húgotoknak, hogy nem hozta időben a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok a húgotoknak, ha egy gyógyszert sürgősen haza kellett volna hoznia édesanyám egészsége miatt, de órákig elhúzta, mert találkozott a barátjával és társaival? Maximum 7 perc lett volna oda-vissza az út, de arra sem volt képes, hogy felvegye a telefont és elmondja hol van.

2023. febr. 24. 00:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan vadidegenek véleményét kéred egy olyan ügyben, amelyiknél semmi nem gátol meg abban, hogy kialakítsd a saját véleményedet, és ahhoz tartsd magad?! Nekünk mi közünk mindehhez? Hogy válaszoljunk bármire minden információ nélkül? Ha meg akarod szidni a húgodat,ahhoz mi nem kellünk!
2023. febr. 24. 00:24
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Semmit.

Ha annyira sürgős, akkor mentőt hívok. A rendszeres gyógyszereket alapból én intézem, iratom, váltom hó elején, hogy legyen itthon.

Attól is függ persze, hogy hány éves, ha nagyon fiatal, és kamasz, akkor előfordul, hogy elkajláskodja.

Nem esnék a torkának, hogy milyen következményei lehettek volna a dolognak (pláne, hogy ha nagyon rosszul volt, lehetett volna annyi eszem, hogy mentőt hívok).

A hét perc egyébként nekem is hét perc, nemcsak neki.

2023. febr. 24. 00:27
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. Ha életmentő gyógyszer, nem vacakolok addig hogy ne legyen otthon. És az életmentő gyógyszer meghozását nem hagyom gyerekre.
2023. febr. 24. 00:33
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A legtöbb gyógyszer nem olyan, hogy ha pár órával később veszed be, akkor hirtelen meghalsz. Anyukád nem az intenzíven, de még csak nem is kórházban fekszik, úgy sejtem. Szerintem túlhisztized a dolgot.
2023. febr. 24. 03:28
 5/15 NTBS ***** válasza:
90%
Megkérdezném,hogy miért így csinálja? De is elmehettél volna érte.
2023. febr. 24. 05:55
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Elmehettél volna érte te is. Húgodra hagytad anyatok sem halt meg akkor most mit hisztizel. Húgodról semmi de rólad megvan a veleményem.
2023. febr. 24. 06:54
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem is értem miért nem lehet előre gondolkodni, hogy nem legyen hiszti ha nem perceken belül, hanem órák alatt van meg a gyógyszer.
2023. febr. 24. 06:57
 8/15 anonim ***** válasza:
8%

-Hol van?

-Add ide!

-Cselédlángos!

-He?

PÜ!

2023. febr. 24. 07:22
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
És TE miért nem mentél el, vagy anyukád? Ha 7 perc oda vissza.
2023. febr. 24. 07:50
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Zavar téged, hogy ő bátrabb mint te?
2023. febr. 24. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!