Mit mondanàtok arra, hogy valaki a tehénszaros, trágyás ruhát a szárítóra teszi???
Ez máshol is így működik?
És rá pakolja azokra ruhákra, amik össze vannak hajtogatva.
Más is falra mászna ettől vagy csak én?
A szárítón tarolod az osszehajott, tiszta ruhakat?
Mondjuk én szólnék neki, hogy xy, legközelebb x helyre tedd a ruhád, mert a szárítón azok vannak, amiket mar kimostam. Igaz én alapból nem vagyok egy idegbeteg típus, plusz puffogas meg gyakorira való kérdés kiirasa helyett azzal kommunikalok, aki q problémát okozza.
6: nem a szárítón, mellette. És ezek kézzel mosható egyszer felvett darabok, amik nem koszosak, de kicsit ki kell öblíteni, mielőtt eltennéd, erre most tehénszar szagúk.
Már ezerszer el lett mondva, hogy a koszos, főleg trágyás, ruhákat, ne rakja a másik "eljárós" ruhárira, de mintha a falnak mondanád, pár hét és újra rá van pakolva, de szárítóra tenni összekent, vizes kabátot, gatyát... erre már nem tudok mit mondani.
És ki neked az a valaki?
A férjed? Mert akkor látszik mennyit érsz a szemébe. Vagy a fiad? Akkor viszont felvetődik a nevelés kérdése. Ha apád,akinél felnöttként együtt élsz,akkor meg költözés. Csak tippelgettem,de jó lenne tudni ki ez az igénytelen. Mert azzal,hogy mit szólnék hozzá,nem lennél kisegítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!