Öcsém rettentő igénytelen, mit tehetnék érte?
Figyelt kérdés
Soha nem mos fogat, alig fürdik, nem tanul, stb. Ez nagyon rossz kamaszként...2023. febr. 16. 22:57
11/20 anonim válasza:
És szülei nincsennek akik kezeljék ezt te neveled??
Csak azért mert ha én nem akarnék fürdeni akkor velem veszekednének és igazuk lenne. Fog mosás meg egy alap dolog és nem csak a szobájába lessz büdös ha nem az egész házba büdös lessz a szájszagától fujjj. Undoríto lehet.
13/20 anonim válasza:
Szólj anyudéknak ez az ő dolguk. Engem is anyuék neveltek rá a tisztálkodásra nem a tesóm. Szép, hogy segíteni akarsz, de ez a szülők dolga.
14/20 anonim válasza:
Kicsit emlékeztet magamra a srác. Hidd el, ki fogja nőni.
15/20 anonim válasza:
Utolsó, te pont ilyen voltál?
16/20 anonim válasza:
Én is ilyen voltam aztán volt egy gyerek akit ezért megaláztak az osztályomban és akkor kezdtem oda figyelni
17/20 anonim válasza:
10: sajnos kifogtam olyat, aki nem "nőtte ki", pedig az úriember 40 körül volt.
Kérdező, fel kell hívni rá a figyelmét, hogy ha így folytatja, a szüleiteken felül alig lesz ember, aki szóba áll vele. Még ha 1-es javaslata elég radikális, én megjátszanám, csak csótányokkal.
18/20 anonim válasza:
14,16: Legalább még időben rájöttél a más kárán, hogy ez nem állapot hosszú távon, ami dicséretes.
19/20 anonim válasza:
Szülőkkel mi a helyzet, miért hagyják?
20/20 anonim válasza:
Szülőnek kéne erre nevelni nem neked.Egyébként megmondanám neki,hogy menjen el fürdeni és tegye rendbe magát,mert ez nagyon igénytelen,ha kell addig állok a fürdő előtt amíg rendbe nem szedi magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!