Hogyan segítsek az öcsémnek?
4 év van köztünk. Idén lesz 21 éves. A szüleinkkel él. Én elköltöztem már. 19 voltam akkoriban anyámmal roppantmód szar kapcsolatunk volt és addig addig baszogatott míg otthagytam őket.
Ő egy roppant manipulatív ember, viszont az öcsém gyengébb jellem. Ezáltal vele jobban is kijött.
Azonban, az anyánk nagyon sokszor felhozza, mikor ott vagyok náluk, hogy már igazán elköltözhetne a fia.
Tudom, hogy ez igazából azt jelenti, hogy lassan betelik nála a pohár és kihajítja.
Azonban ezt nem tudom megértetni az öcsémmel.
Tudok valamit tenni ezen kívül? Vagy igazából, hagyjam hogy megismerje az anyánknak ezt az oldalát is?
"Nem éri, mert mondja neki."
Nem azt mondja, hogy kiteszi, hanem csak célozgat, hogy elköltözHETne, az öcsi meg nem fogja fel:
"az anyánk nagyon sokszor felhozza, mikor ott vagyok náluk, hogy már igazán elköltözhetne a fia. Tudom, hogy ez igazából azt jelenti, hogy lassan betelik nála a pohár és kihajítja. Azonban ezt nem tudom megértetni az öcsémmel."
13#
Igen, be fogom fogadni. Ez egyáltalán nem volt kérdés számomra. Készítem neki a helyet, hogy komfortos legyen a számára.
15#
Igen. Viszont a szüleink mindent megoldottak helyette, bármi problémája volt az életben.
Pont ezért nem tartom fairnek hogy ha majd kidobják, azzal indokolva, hogy ideje lenne felnőttként viselkednie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!