Hogyan ne kelljen átadni a szobámat?
"nem értem a kérdést, mi milyen?? Nem mondta a kérdező, hogy kuss a szüleinek. 6-os hozzászólásra reagáltam."
Azt az álláspontot véded, ami szerint a szülőnek kuss, mert a gyereknek jár a saját szoba, és arról a gyerek rendelkezik, a szülőnek (aki amúgy a tulaja az ingatlannak) semmi köze hozzá.
11
Annyi eszed van, mint egy kelkáposztának. Csak az jóképűbb.
Remélem nincs gyereked. Bár ha van is, úgy ott fog hagyni, mint a sicc. Csak rokkanj le egyszer. Nem fogják rád nyitni az ajtót, hidd el.
12., fogalmad sincs, milyen jóképű vagyok! :D
Egyébként meg miből vonsz le ilyen messzemenő következtetéseket? Abból, hogy rámutattam, milyen álláspontot véd a 9.? :)))
13
Abból, hogy úgy tűnik, nem tartod normálisnak, hogy a gyerek védi a SAJÁT szobáját.
"nem tartod normálisnak, hogy"
Ezt a 11. melyik részéből olvastad ki?
"egy szeretetteljes otthonban igenis elképzelhetetlen, hogy egy gyereknek úgy kelljen ott élnie, mint egy megtűrt idegennek"
Akárcsak az, hogy egy 16 éven felüli gyerek ne tudja elviselni, ha néha néhány napig máshol kell aludnia a családi béke megőrzésének érdekében, nem a saját szobájában. Nyilván időnként aludt már házon kívül máskor is, és kibírta, sőt, talán még tetszett is neki. Akkor most lakáson belül miért nem bírja ki?
17# Erre nem tudok mit mondani, bmeg, eredj a nappaliba a födre aludni, biztos jól fog esni.
Nekem ugyanis vendégeim jönnek, takarodj ki a szobádból, mert ott fognak aludni a te ágyadba.
Ugye milyen jól esik? Te akartad így, hát tessék.
17. Teljesen más, ha a gyereket kérdés, érdemi megbeszélés nélkül csak úgy kipaterolják a szobájából, oda beengedve más embereket, mert anyuciéknak vendége jön és nekik derogál felszabadítani a saját szobájukat a saját vendégeiknek, vagy a kanapét felajánlani.
És megint más, ha a gyerek úgy dönt, hogy szeretne máshol aludni. Pl kamaszok már alszanak a pasijuknál/ csajuknál, és vannak akik barátoknál is. Ezen kívül ha a gyerek épp nem alszik otthon, akkor se buli a saját kis helyére idegeneket beengedni.
A gyerek nem kérte hogy megszülessen, a szülei vállalták, de ilyen szinten semmibe venni az érzéseit, eléggé megalázó számára, és a legalapvetőbb dolgot, a magánéletét nem tartják tiszteletben. Ezzel elég rossz példát mutatnak az ilyen szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!