Hogyan ne kelljen átadni a szobámat?
Ne hívjatok vendéget.
Aludjon a kanapén.
Költözzenek be anyádék szobájába, anyádék meg aludjanak egy matracon, vagy valamelyikőtöknél.
Rengeteg opció van, anyádéknak hisztizz ne itt.
Kommunikációval.
Az ilyesmi családi ügy, úgy kell intézni, hogy a legkisebb kellemetlenséggel lehessen megoldani a család számára, beleértve a gyerekeket is, a szülőket is, meg a vendégeket is.
- ne hívjanak vendégeket
- ne aludjanak ott
- ha mégis hívnak és ott kellene maradni, adják oda a saját szobájukat. Elvégre az ő vendégeik
- aludjanak a kanapén
- vegyenek ki a közelben szobát
Tipik önző, bunkó szülők🤮 az ő dilijük de másnak kell szívni miatta, feladni a magánszféráját.
Ilyenkor örülök, hogy anyám normális volt, egyszerűen megoldotta, nálunk nem volt divat vendégeket hívni, majd a gyerekeket kipaterolni a szobájukból.
Ha ennyire ott akarnak altatni embereket, áldozzanak rá a szüleid. Nyugodtan megmondhatod nekik, hogy nem a te vendégeid, nem a te dolgod átadni a szobád, meg csak nem is a testvéreidé.
"Amelyik szülő ezt így kihasználja, hogy ez az én lakásom, neked kuss, az ostoba és kegyetlen."
És amelyik gyerek szerint a szüleinek kuss, mert neki igenis jár a saját szoba, az milyen?
"És amelyik gyerek szerint a szüleinek kuss, mert neki igenis jár a saját szoba, az milyen?"
Voltam elnyomott gyerek olyan xar szülővel, mint amilyen xar ember te vagy. Most szülő vagyok. ALAP, hogy a gyerekemnek biztosítottam a saját magánszférát, a szobáját. Sőt, képzeld, be se megyek hozzájuk, nem nyitogatom rájuk az ajtót. Az az ő kis saját világuk. A szét dobált ruhák sem érdekelnek. Az én házam, de a gyerekeim is, akik egyszer majd kirepülnek. Akkor sem foguk a szobájukhoz nyúlni. Ide bármikor vissza jöhetnek és minden ugyanúgy fog maradni
Alap, hogy vendéget nem hívogatok csak úgy ide. Ha valaki jön is, és itt aludna, azok max a távollakó nagyszülők, akik előre bejelentkeznek. Ők a kanapén alszanak, vagy van egy matracunk, azt rakjuk oda. Soha nem is kérnék, hogy a gyereket ezért rakjuk ki a szobájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!