Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kíván,mindig rosszat...

Miért kíván,mindig rosszat másoknak az unokatesóm?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm és felesége,folyton ki beszélnek másokat hátuk mögött,múltkor is mikor átmentem hozzájuk,csak másokat szidtak,le néztek és rosszakat kívántak. Ami még gyomorforgatóbb,hogy személyesen, akiket hátuk mögött szidtak,azokkal jó pofiztak,és szó szerint nyaltak nekik. Nem értem milyen emberek ezek,ha egyáltalán lehet őket embernek nevezni.

Le néznek másokat,hogy mennyire rendetlenség van a házukba,hol ott pedig ők náluk van a legnagyobb rendetlenség

2023. jan. 12. 09:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
10-a Tényleg okosak a terveikről SE beszélnek.
2023. jan. 12. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es attól függ, mi a terv, ha valaminek az eladása, akkor még meg is hirdetik. Reklámokra milliókat költenek cégek.

Ha valami bűncselekmény, akkor nyilván hallgatnak.

2023. jan. 12. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Prolik.
2023. jan. 12. 11:28
 14/21 anonim ***** válasza:
7%
Te meg őket beszéled ki a Gy.k.-n. Most akkor ki a hülye? 😃
2023. jan. 12. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
14, neked átjött a lényeg. Ki a hülye? Szerintem TE.
2023. jan. 12. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen ismerősöm, igyekszem a lehető legkevesebbszer találkozni vele. Nagyon meguntam már a hülyeségeit. Szerencsétlen tök buta, tanulatlan, tájékozatlan, ezt valahol tudja is és úgy próbál "kompenzálni", hogy másokat (akik nem mellesleg jóval fölötte állnak mint intelligenciában, mind műveltségben, mind emberségben) állandóan leszól, lebutáz stb. Azt hiszi, így ő többenk tűnik, és nem veszi észre, hogy valójában saját magát járatja le még jobban. Nem érdemes törődni az ilyen emberekkel.
2023. jan. 12. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szintje lesüllyedt a béka feneke alá.Pletyka,szidás nélkül nem tudnak meg lenni, a legnagyobb baj,hogy az ilyen emberek érvényesülnek a legjobban és szeretve vannak.
2023. jan. 12. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anyósom ilyen. Rendkívül fárasztó én már nem is találkozom vele.

Te is tedd ezt!

2023. jan. 12. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:

15: Az a baj, hogy sokan még mindig nem figyelnek a jelekre. Megpróbálom bemutatni.

Sok apró jel van,és az az érdekes,hogy mindig ugyanazokat követi el,pedig már tavaly nyár óta megy ez.Sikerült meglátni,hogy mire gondolok?

2023. jan. 12. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:

19.

A vesszős, szóköz nélküli?

2023. jan. 12. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!