Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális hogy a...

Szerintetek normális hogy a húgom ezen veszekedést kezdett?

Figyelt kérdés
Fent voltam a húgomnál, és láttam hogy a kuka mellé van téve 2 üres borosüveg, elmentem mosdóba nála és 2 fogkefe volt a pohárban, és a szennyese tetején volt egy férfi póló. Rákérdeztem hogy este fent volt-e nála valaki, és hogy miért vannak nála ismeretlen faszik, meg amúgy is ki volt ez. Ezek után a szobájába már nem tudtam benézni. Mert közölte, hogy nem gondolja hogy beszámolóval tartozik nekem arról, hogy ki megy fel abba a lakásba amit tök egyedül fizet és hogy ők mit csinálnak ott. És amúgy sincs jogom belenézni a szennyesébe, meg spekulálni két borosüvegből ami az elmúlt 3 hétben bármikor odakerülhetett mert havonta viszik el az üveget. És ezen teljesen összevesztünk, hogy nekem mint a bátyjának nem mondja meg hogy ki húzogatja….

2022. dec. 31. 12:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
86%

Szerelmes a hugába, ennyi.

Aberrált troll ez is. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

2023. jan. 1. 12:24
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

Troll kérdés.

Ha nem az, akkor meg te tipikusan olyan félkegyelmű idióta vagy, aki szerint a nő nem ember, hanem tulajdon. Én a húgod helyében kivágtalak volna a francba. Mondom ezt férfiként.

Tegyél egy szívességet, és ne szaporodj ilyen mentalitással.

2023. jan. 1. 15:37
 33/33 anonim ***** válasza:
10%

27

Az ilyen ringyok nem fognak maguknak normalis ferfit talalni. Max valami balfeket, aki nem kepes biztositani a joletuket, es minden tekintetben egy luzer beta, pontosan ugyanannyira, mint az itt valaszolok ;)

2023. jan. 2. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!