Szerintetek normális hogy a húgom ezen veszekedést kezdett?
"de ehhez szerintem nem sok köze van annak, hogy nem tudom kiket enged be a lakásába."
Közöd nincs hozzá, hogy kivel-mikor-hányszor! Kukkolni akarsz, akkor keress erre szakosodott műintézményt!
Kérdező, a húgod helyében kivágtalak volna a csukott rácsos ablakon, arra mérget vehetsz.
Ezek után örülj, ha szóba áll veled, nem, hogy felengedjen magához...
Attól hol "ringyó" valaki, hogy fiatal és éli az életét, csak nem apáca módjára? Akkor lenne az, ha férje lenne és úgy csinálja mellette ezt. Joga van hozzá.
Te szexista vagy. Bezzeg ha egy férfi csinálná ugyanezt, akkor ő a nagy játékos gondolom. Jobb lesz már, ha hagyja ezt a hülye felfogást néhány férfi. Egy nőnek pont ugyanúgy vannak szexuális igényei és ugyanolyan jogon éli ki egy férfin, mint fordítva. Sajnálom. Már nem a középkorban élünk, egy nő rendelkezik a saját teste felett és ettől nem lesz se több, se kevesebb. Majd megtalálja a hozzá illőt.
"És ezen teljesen összevesztünk, hogy nekem mint a bátyjának nem mondja meg hogy ki húzogatja…."
Először is, nagyon gyorsan álljál neki tisztelettel beszélni a húgodról:)
Másodszor, majd ha te is beszámolsz neki arról, hogy mikor, mennyi nő alá fekszel, mint egy rongy, akkor ESETLEG, te is elvárhatod ugyanezt, mondom esetleg.
Remélem még nincs családod. Bár bizgos nincs,mert akkor nem a húgod életével foglalkoznál.
Egy jó tanács! Mielőbb menj pszihológushoz,jogycezt a nárcisztikus személyiséget kezelni tudd. Ha már a húgoddal ilyen vagy,akkor milyen leszel majd a feleségeddel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!