Szerintetek normális hogy a húgom ezen veszekedést kezdett?
Figyelt kérdés
Fent voltam a húgomnál, és láttam hogy a kuka mellé van téve 2 üres borosüveg, elmentem mosdóba nála és 2 fogkefe volt a pohárban, és a szennyese tetején volt egy férfi póló. Rákérdeztem hogy este fent volt-e nála valaki, és hogy miért vannak nála ismeretlen faszik, meg amúgy is ki volt ez. Ezek után a szobájába már nem tudtam benézni. Mert közölte, hogy nem gondolja hogy beszámolóval tartozik nekem arról, hogy ki megy fel abba a lakásba amit tök egyedül fizet és hogy ők mit csinálnak ott. És amúgy sincs jogom belenézni a szennyesébe, meg spekulálni két borosüvegből ami az elmúlt 3 hétben bármikor odakerülhetett mert havonta viszik el az üveget. És ezen teljesen összevesztünk, hogy nekem mint a bátyjának nem mondja meg hogy ki húzogatja….2022. dec. 31. 12:18
11/33 anonim válasza:
Hány éves a húgod? Feltételezem több mint 18, szóval semmi beleszólásod nincs abba, hogy kivel mit csinál. Feltételezem te sem számolsz be neki arról, hogy hány nővel vagy együtt.
12/33 anonim válasza:
Miért, te beszámolsz neki, hogy melyik nap kit húzol meg? Naugye.
13/33 anonim válasza:
Elnézést, de neked ehhez mi közöd, hogy ki "huzogatja"? A saját fitymád huzogatásához van közöd egyedül...
Ez a nő, NEM a te TULAJDONOD!
ha ilyen felfogással élsz, költözz melegebb vidékre, ahol a férfiak rendelkeznek a női rokonaikról.
14/33 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt. Provokálni akar csak.
15/33 qkker1 válasza:
Kibasztalak volna, mint macskát szarni, és többet a lábadat sem tehetnéd be a lakásba!
16/33 A kérdező kommentje:
A húgom 24 éves és már dolgozik, de ehhez szerintem nem sok köze van annak, hogy nem tudom kiket enged be a lakásába.
2022. dec. 31. 13:37
17/33 anonim válasza:
A te lakásod? Ha nem, akkor semmi közöd hozzá.
18/33 A kérdező kommentje:
Nem, albérlet amit tényleg ő fizet.
2022. dec. 31. 13:40
19/33 anonim válasza:
"hogy nem tudom kiket enged be a lakásába."
De miért kéne tudnod te félkegyelmű?
20/33 anonim válasza:
Én nem kezdtem volna veled veszekedést, egyszerűen kivágtalak volna a lakásomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!