Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális hogy a...

Szerintetek normális hogy a húgom ezen veszekedést kezdett?

Figyelt kérdés
Fent voltam a húgomnál, és láttam hogy a kuka mellé van téve 2 üres borosüveg, elmentem mosdóba nála és 2 fogkefe volt a pohárban, és a szennyese tetején volt egy férfi póló. Rákérdeztem hogy este fent volt-e nála valaki, és hogy miért vannak nála ismeretlen faszik, meg amúgy is ki volt ez. Ezek után a szobájába már nem tudtam benézni. Mert közölte, hogy nem gondolja hogy beszámolóval tartozik nekem arról, hogy ki megy fel abba a lakásba amit tök egyedül fizet és hogy ők mit csinálnak ott. És amúgy sincs jogom belenézni a szennyesébe, meg spekulálni két borosüvegből ami az elmúlt 3 hétben bármikor odakerülhetett mert havonta viszik el az üveget. És ezen teljesen összevesztünk, hogy nekem mint a bátyjának nem mondja meg hogy ki húzogatja….

2022. dec. 31. 12:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a húgod? Feltételezem több mint 18, szóval semmi beleszólásod nincs abba, hogy kivel mit csinál. Feltételezem te sem számolsz be neki arról, hogy hány nővel vagy együtt.
2022. dec. 31. 12:36
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
Miért, te beszámolsz neki, hogy melyik nap kit húzol meg? Naugye.
2022. dec. 31. 12:39
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Elnézést, de neked ehhez mi közöd, hogy ki "huzogatja"? A saját fitymád huzogatásához van közöd egyedül...

Ez a nő, NEM a te TULAJDONOD!

ha ilyen felfogással élsz, költözz melegebb vidékre, ahol a férfiak rendelkeznek a női rokonaikról.

2022. dec. 31. 12:46
 14/33 anonim ***** válasza:
99%
Ne etessétek a trollt. Provokálni akar csak.
2022. dec. 31. 13:06
 15/33 qkker1 ***** válasza:
100%
Kibasztalak volna, mint macskát szarni, és többet a lábadat sem tehetnéd be a lakásba!
2022. dec. 31. 13:09
 16/33 A kérdező kommentje:
A húgom 24 éves és már dolgozik, de ehhez szerintem nem sok köze van annak, hogy nem tudom kiket enged be a lakásába.
2022. dec. 31. 13:37
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
A te lakásod? Ha nem, akkor semmi közöd hozzá.
2022. dec. 31. 13:39
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem, albérlet amit tényleg ő fizet.
2022. dec. 31. 13:40
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"hogy nem tudom kiket enged be a lakásába."

De miért kéne tudnod te félkegyelmű?

2022. dec. 31. 13:41
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Én nem kezdtem volna veled veszekedést, egyszerűen kivágtalak volna a lakásomból.
2022. dec. 31. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!