Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Testvéremnek barátja lett, ez is érdekes sztori, mert 3 héttel ezelőtt magyarázta nekem, hogy nem fog senkivel se összejönni, mert nincs egy normális fiú. Úgy látszik 3 hét alatt nagy lett a szerelem, nekem mondjuk 3 hét arra nem elég, hogy megismerjem a másikat, de hát Ő tudja.

Szóval:

A szobánk elég közel van egymáshoz, és mindent (igen, mindent) át lehet hallani.

Én alapvetően nagyon türelmes vagyok, de 1 dolgot nem szeretek, ha valaki nem hagy aludni.

Szóltam neki, megkértem rá, hogy legyenek csendben (nem kellemes azt hallgatni, hogy egész este dugnak, nevetgélnek és olyan hangerőn hallgatják a tv-t, hogy azt a szomszédba is áthallani szerintem), de semmi haszna annak, ha szólok. Sőt, még neki áll feljebb, hogy alkalmazkodjak hozzájuk.(?)

+én alapvetően nagyon rosszul alszom, alvási apnoem van, éjszaka kimarad a légzésem. Ezzel Ő tisztában van, mégsem próbál meg változtatni.

Itt konkrétan nincs kompromisszum, mert Ők jól érzik magukat, én meg rohadjak meg egész este..

Mit gondoltok erről? Én reagálom túl?

U.i.: Füldugón kívül milyen más lehetőségem van?

2022. dec. 22. 08:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem írtam erről PM-et, senkinek sem.
2022. dec. 22. 19:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom ki írogat :D
2022. dec. 22. 19:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu több megoldás is létezik: Pl én a hangszigetelére gondolnék először a két szobába a tiédbe meg a tesodéba tennék 5 cm bazalt alapú hangszigetelőt eleve rengeteget fog az ajtón jöhet még hang oda kivülre szivacs belülre szintén hangszigetelő. Másik keresel egy olyan relax zenét amire el tudsz aludni pár nap alatt megszokod a zenét ami ad egy alapzajt így nem fogod hallani őket de legjobb hangszigetelés hosszutávon
2022. dec. 23. 19:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
1-es: szerintem ez egyáltalán nem hiszti, éjszaka az ember aludni szeretne, nem a másik dugását és tv-zését hallgatni. De miért laktok együtt? Hol vannak a szülők? Költözz el tőlük, ha lehet.
2022. dec. 28. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy rendes ember nem zavarja a másikat alvás közben. És nem hozza zavarba a hangos dugásával, ugyanis az nem tartozik másra.

Nem értem a szüleidet. Így akarnak korszerűek lenni? És megértőek? Cserélj velük szobát és hallgassák ők a lányuk hangos szeretkezését.

És aki azt írta,hogy te irigy vagy, az nagyon cinikus. Mindenkinek joga van aludni éjszaka.

2023. jan. 13. 15:02
 26/26 anonim ***** válasza:
48%

23-as: még a kérdező bajlódjon a hangszigeteléssel? Szigeteltessen a testvére vagy a szülei.

Ha ennyire megértőek a szülők az egyikkel, akkor a másikkal is megértőnek kellene lenniük, azzal, aki aludni szeretne éjszaka.

Mert az élet nem csupán dugásból áll, a kérdező például vagy tanul vagy dolgozik. Amihez kipihentnek kell lenni.

2023. jan. 13. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!