Mit lehet ilyenkor tenni?
Sziasztok!
Testvéremnek barátja lett, ez is érdekes sztori, mert 3 héttel ezelőtt magyarázta nekem, hogy nem fog senkivel se összejönni, mert nincs egy normális fiú. Úgy látszik 3 hét alatt nagy lett a szerelem, nekem mondjuk 3 hét arra nem elég, hogy megismerjem a másikat, de hát Ő tudja.
Szóval:
A szobánk elég közel van egymáshoz, és mindent (igen, mindent) át lehet hallani.
Én alapvetően nagyon türelmes vagyok, de 1 dolgot nem szeretek, ha valaki nem hagy aludni.
Szóltam neki, megkértem rá, hogy legyenek csendben (nem kellemes azt hallgatni, hogy egész este dugnak, nevetgélnek és olyan hangerőn hallgatják a tv-t, hogy azt a szomszédba is áthallani szerintem), de semmi haszna annak, ha szólok. Sőt, még neki áll feljebb, hogy alkalmazkodjak hozzájuk.(?)
+én alapvetően nagyon rosszul alszom, alvási apnoem van, éjszaka kimarad a légzésem. Ezzel Ő tisztában van, mégsem próbál meg változtatni.
Itt konkrétan nincs kompromisszum, mert Ők jól érzik magukat, én meg rohadjak meg egész este..
Mit gondoltok erről? Én reagálom túl?
U.i.: Füldugón kívül milyen más lehetőségem van?
Egy rendes ember nem zavarja a másikat alvás közben. És nem hozza zavarba a hangos dugásával, ugyanis az nem tartozik másra.
Nem értem a szüleidet. Így akarnak korszerűek lenni? És megértőek? Cserélj velük szobát és hallgassák ők a lányuk hangos szeretkezését.
És aki azt írta,hogy te irigy vagy, az nagyon cinikus. Mindenkinek joga van aludni éjszaka.
23-as: még a kérdező bajlódjon a hangszigeteléssel? Szigeteltessen a testvére vagy a szülei.
Ha ennyire megértőek a szülők az egyikkel, akkor a másikkal is megértőnek kellene lenniük, azzal, aki aludni szeretne éjszaka.
Mert az élet nem csupán dugásból áll, a kérdező például vagy tanul vagy dolgozik. Amihez kipihentnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!