SOS egy furcsa betegségben szenvedek Ilyenkor mi a teendő?
Kb 12 éves korom környékén tapasztaltam szédülést ha sokáig futottam
Az idő előre haladtával egyre rosszabb lett
Végül itt vagyok 17 évesen aki csak bottal tud meg tenni viszonylag kis távot
Errol érdemes annyit tudni hogy
Amikor meg történik a probléma
A látásom és a hallásom gyengébb
És a lábaim meg olyan "furák"
Nagyobb térben rosszabb
A hideg esős évszakokban is rosszabb
Orvosnál voltunk ezzel a problémával
de csak félre diagnosztizálták vagy tovább küldtek vagy küldenek egy másik kórházba :(
Ilyenkor mi teendő?
Ki kell vizsgáltatni! Addig kell menni még nincs diagnózis
Onnantól lehet csak kezelni
Nem mondod komolyan, hogy bottal tudsz csak jarni es a hosszu evek alatt semmilyen diagnozis nem szuletett?
Mondjuk amilyen a magyar egeszsegugy, el is tudom ezt kepzelni, de ez brutalis.
Szulokent en meg hitelt is felvennek, de mindenaron meg akarnam talalni a diagnozist, szoval maganban probalkoznek, akar kulfoldon is.
Nincs semmi diagnózisod? Ennyi év után sem?
Ha szakorvosok se tudtak mit mondani, akkor látatlanban hogy tudnánk itt bármit megállapítani...???
Nagyon homályos nekem ez a leírás....
"Amikor meg történik a probléma
A látásom és a hallásom gyengébb
És a lábaim meg olyan "furák"
Nagyobb térben rosszabb"
Mit értesz az alatt, hogy nagyobb térben?
És mi volt a "félrediagnosztizálás"...? Mit állapítottak meg?
Esetleg elkezdeni egy egészségmegőrző rendszert, mint a csikung vagy a jóga, amíg nincs konkrét betegség?
A csikung nagyon sok mindenben tud segíteni, rásegíteni a gyógyulásra, és végezhető rossz fizikai állapotban is.
7: akár sokizületi gyulladás is lehet... De tényleg ne távdiagnosztizáljunk itt, mert tévutakra vihetjük.
Fura, hogy nem írja le, hogy mit állapítottak meg, ami félrediagnosztizálás volt szerinte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!