SOS egy furcsa betegségben szenvedek Ilyenkor mi a teendő?
Kb 12 éves korom környékén tapasztaltam szédülést ha sokáig futottam
Az idő előre haladtával egyre rosszabb lett
Végül itt vagyok 17 évesen aki csak bottal tud meg tenni viszonylag kis távot
Errol érdemes annyit tudni hogy
Amikor meg történik a probléma
A látásom és a hallásom gyengébb
És a lábaim meg olyan "furák"
Nagyobb térben rosszabb
A hideg esős évszakokban is rosszabb
Orvosnál voltunk ezzel a problémával
de csak félre diagnosztizálták vagy tovább küldtek vagy küldenek egy másik kórházba :(
Ilyenkor mi teendő?
Rehabilitációs
42: Könyörgöm, miért titkolózol, ha már kiírtál egy nyilvános kérdést...????
Az kb. NULLA információ, hogy rehabilitációs osztály. Szinte minden orvosi szakterületen belül létezik ilyen.... Sebészet, reumatológia, pulmonológia, pszichiátria, ortopédia, és nem sorolom tovább!
Mégis, milyen diagnózissal, milyen rehabra mész...???
Teljesen úgy adod elő, mintha kizárólagos gondnokság alatt lennél, és rongybábuként kezelnének téged a szülők.
Ide-oda dobálnak, ledugnak vmi színes gyógyszert a torkodon, eldugják előled az orvosi leleteidet, zárójelentésedet.... nem mondják meg, hogy milyen diagnózis alapján milyen vizsgálatra visznek.....
Még ha nem is fejezted be a nyolc általánost, ezek annyira alapvető dolgok 17 évesen, hogy tudnod kéne!!!
Hát ez az
Én is erre gondoltam
Rehabilitációra küldenek úgy hogy nekem nem mondtak semmit a diagnózisról
Rehabilitációnál
Anyám valamilyen mozgásszervit mondott
És a 8 általánost befelyeztem
Titkolnak előled valamit. Kérd el az összes papírt, jogod van tudni.
(befejez pontos j, mert a fej a szótő)
Kerdezo
Láttad már netflixen azt a filmet amikor a lánynak az anyja tömi a saját lányát valami kutyagyógyszerrel?
A lánya nem tudja miket ad neki az anyja, de az orvosagok hatasara nem tud jarni egyaltalan.
A cimere mar nem emlekszem asszem valami "Run" vagy mi ajanlom mindenkinek.
Es ajanlom hogy ne szedjed ossze vissza minden gyogyszert. Inkabb szedjel vitaminokat, gyogynovenyes cuccokat, es marihuana olajcseppeket (immunerősítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!