Jogosan esik rosszul a "nem vagyok a pasid" beszólás, bármilyen programot szerveznék?
Nővéremmel 2 év van közöttünk, eddig nagyon jó kapcsolatunk volt. Az utóbbi időben viszont kicsit eltávolodtunk, ezt már nyáron is elmondtam neki... Hogy alig érdeklődik felőlem, ha én írok neki, általában a nap végén ír vissza, vagy másnap. Ha szerveztünk programot, vagy megbeszéltük, hogy elmegyünk ebédelni, aznap, pár órával előtte lemondta. Akkor azt mondta, hogy fontos a szórakozás is, de csak a munka és a párkapcsolat után... Nekem ez már akkor is fura volt, mert én sosem rangsoroltam ezt így, hogy a családommal, barátnőimmel csak azután foglalkozhatok, ha a barátomat letudtam.
Lényeg, hogy mindig én hívom mindenhová, aztán ha lemondja, sosem keres utána, hogy pótoljuk be, vagy valami. Meg ami rosszul esik, hogy többször vágta már a fejemhez, hogy ő nem a pasim, nem kötelessége velem időt tölteni. Pl. ha elhívtam, hogy utazzon velem, vagy ma is kérdeztem, megnézzük-e a karácsonyi vásárt. Annyit válaszolt, hogy "nem vagyok a pasid". Pedig minden évben kimentünk eddig... Régen mindent megbeszéltünk, egész nap írogattunk egymásnak, most meg pl. azt is utólag mondta el, mikor már aláírták a szerződést, hogy vett egy lakást.
Azért fáj ez tényleg, mert eddig kb. a legjobb barátnőm is ő volt egyben, most meg hetente kétszer, ha beszélünk 3 mondatot.
Meddig tepernétek a helyemben, ha mindig nektek kell érdeklődni, mindig ti hívjátok a másikat mindenhová?
fél éve van a pasival. Dúl a szerelem. Ez az az időszak mikor egymásba bújnának.
Elhiszem h neked ez rossz esetleg te nem is voltál így.
Nem nyomulnék a helyedben
9
Jajj, ne hisztikizzétek már. Én félévente egyszer beszélek testvéremmel és évi egyszer találkozunk, mégsem játszuk el ezt az "eldobtál" szöveget.
Szánalmasak vagytok, csak akaszkodtok az emberen. Másrészt, ahogy négyes is is, rengeteg embernek nyűg a tásas érintkezés. Mindig lesz jobb dolga, akár csak az ágyban feküdni és telefonozni.
Ha bajban lennél, biztos ugrana. De míg nem vagy súlyos beteg, vagy nem fekszel az árok szélén, addig mi olyan fontos dolog van, amiért érdemes vele megszakítani a kapcsolatot?
Csak nem vagy te olyan kiegyensúlyozott a pasid mellett, ha ennyire hiányzik a nővérkéd.
Szóval csak az van, hogy szar az életed és nincs senkid a tesódon kívül, mert a pasiddal is vannak gondjaid. Ezt pont így írtad le tesódnak? Felsoroltad?
Kész van már a lakása, benne lakik? Hát kérdezd meg, hogy átmehetsz e valamikor, mikor a pasija nincsen ott.
Legyél egy kicsit felnőttesebb.
Nem szar az életem egyáltalán!
Leírtam, hogy nagyobb baráti társaság áll mögöttem, de velük nem annyira közvetlen a kapcsolatom, mint azzal akivel felnőttem, akire mindig számíthattam.
16 Még a válaszod előtt elkezdtem gépelni amit írtam. És igazam is volt. Ő nem akar akkor a szüleitek válásáról beszélni. Te miért erőlteted akkor, ha ő nem akarja? Ha pedig a párkapcsolatodról akarsz vele beszélgetni, akkor az sem kiegyensúlyozott kapcsolat, talán azon kellene dolgoznod.
A barátnődet meg sajnálom, de azzal inkább pszichológushoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!