Jogosan esik rosszul a "nem vagyok a pasid" beszólás, bármilyen programot szerveznék?
Nővéremmel 2 év van közöttünk, eddig nagyon jó kapcsolatunk volt. Az utóbbi időben viszont kicsit eltávolodtunk, ezt már nyáron is elmondtam neki... Hogy alig érdeklődik felőlem, ha én írok neki, általában a nap végén ír vissza, vagy másnap. Ha szerveztünk programot, vagy megbeszéltük, hogy elmegyünk ebédelni, aznap, pár órával előtte lemondta. Akkor azt mondta, hogy fontos a szórakozás is, de csak a munka és a párkapcsolat után... Nekem ez már akkor is fura volt, mert én sosem rangsoroltam ezt így, hogy a családommal, barátnőimmel csak azután foglalkozhatok, ha a barátomat letudtam.
Lényeg, hogy mindig én hívom mindenhová, aztán ha lemondja, sosem keres utána, hogy pótoljuk be, vagy valami. Meg ami rosszul esik, hogy többször vágta már a fejemhez, hogy ő nem a pasim, nem kötelessége velem időt tölteni. Pl. ha elhívtam, hogy utazzon velem, vagy ma is kérdeztem, megnézzük-e a karácsonyi vásárt. Annyit válaszolt, hogy "nem vagyok a pasid". Pedig minden évben kimentünk eddig... Régen mindent megbeszéltünk, egész nap írogattunk egymásnak, most meg pl. azt is utólag mondta el, mikor már aláírták a szerződést, hogy vett egy lakást.
Azért fáj ez tényleg, mert eddig kb. a legjobb barátnőm is ő volt egyben, most meg hetente kétszer, ha beszélünk 3 mondatot.
Meddig tepernétek a helyemben, ha mindig nektek kell érdeklődni, mindig ti hívjátok a másikat mindenhová?
Neki van párja, neked nincs.
Ha unatkozol, valóban szerezz pasit, vagy barátnőket.
Nem kötelessége téged szórakoztatni, csak mert a testvére vagy. Neki már saját családja van, azzal törődik.
2,5 éve élek kapcsolatban. Attól még nem érzem azt, hogy mindenki mást hanyagolnom kéne magam körül.
Fél éve van a sráccal, össze sem költöztek még. Nem hiszem, hogy ő lenne a "családja". :D
"hidd el, ha szüksége van rád, keresni fog"
Nekem mondjuk meg most lenne rá szükségem...
7
Hát az élet meg nem így működik. Miért van rá szükséged ennyire? Menj mással shoppingolni... :D
Eszem megáll. Mi olyan van, amit csak vele tudsz megcsinálni?
Akadj már le róla. Te mindig ilyen levakarhatatlan vagy?
Októberben hunyt el az egyik legjobb barátnőm, teljesen váratlanul.
A szüleim válófélben vannak (őt ez kevésbé viseli meg, mert az apukánk nem ugyanaz, tartja a sajátjával is a kapcsolatot attól függetlenül, hogy fél éves korától az én apám 'nevelte' úgymond).
Nem igazán érzem, hogy az lenne a nekem való karrierút, amit tanulok. De közben nem tudom, megérné-e váltanom és ő ismer a legjobban, mindig egymással beszéltük meg az ilyen dolgainkat (is).
A párkapcsolatommal kapcsolatban is vannak dolgok, amiket csak vele osztanék meg és nem éppen az, hogy mit vegyek a páromnak karácsonyra...
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy nincs kivel shoppingolni menjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!