Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csináltam képekből egy videót...

Csináltam képekből egy videót az amerikai utamról, aztán megnéztünk együtt a családdal, volt egy kép amin egy fiatal hölggyel voltam egy bárban ültünk, amikor meglátta ezt hugom, egy furcsa fintorral ilyen rögősen elfordult, mit gondolhatott?

Figyelt kérdés
Jó nagy hülye vagyok, hogy ilyet beleraktam a képek közé, úristen mit csinálhattam vele, ilyenekre gondolok.

2022. nov. 6. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod a sztorit (nem kell így konkrétan kibontani, hanem "tudod, amikor múltkor volt az a hülye szitu", meg hozzáteszel még 1-2 konkrétumot, amit ide nekünk nem írtál le, mert nem tartozik ránk. Ebből ha akarja, úgy is le fog neki esni) és megkérded Tőle. Valahogy reagál.

Ebből meg neked vagy összeáll a kép, vagy nem. Amúgy - bocs - de a kérdésed sem tiszta, téged idézlek: "rögősen elfordult". Mi az, hogy rögősen? Ez valami helyi tájszó mint a lapcsánka, tócsni, beré, bere, stb. vagy röhögősen-t akartál írni? Vagy valami teljesen mást, csak a prediktív billentyűzet alkotott?

2022. nov. 6. 22:44
 12/14 NTBS ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezd meg Most!
2022. nov. 7. 07:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

23 éves lány azon fintorog * úristen mit csinálhatott vele a bratyó * :)

Örök rejtély marad mit gondolhatott a hugi.

Ezért ne menj még csak képzeletbe se arra, mert látod a család is megbotránkozik .O’er the land of the free and the home of the brave!

lol

2022. nov. 7. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha sok csajod lett volna, kádban ülős kép esetén is mindenki csendben maradt volna
2022. nov. 7. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.