Normális hogy anyuék így viselkednek az öcsémmel?
Az öcsém most tizedikes, de van egy kis (autizmus) spektrum zavara. Számára minden ami logikus abban jó, pl.: matek, fizika, kémia, informatika, stb. Emiatt viszont a humán és nyelvi tárgyakban nem jó. Tegnap pótolta a német témazárót amire anyu egész hétvégén tanult vele. Délután kiderült, hogy 4-es lett neki, és anyu nagyon boldog volt megölelte és gratulált neki. Pedig én végzős vagyok, ötösöket hozok haza anyu meg csak annyit mond, hogy ügyes vagyok.
Ha az öcsém haverjai jönnek és fura fizikai kísérleteket akarnak csinálni anyu boldog, hogy vannak barátai. De ha én szeretnék átmenni péntek este az egyik fiú barátomhoz húzza a száját, hogy ő biztos a pasim, és 18+ dolgokat csinálunk, amúgy meg köze sincs hozzá…17L
Én még abban a rendszerben voltam iskolás, mikor a diszkalkulia nem létezett 🙃
És, hát anyám éjt nappallá téve matekozott velem, ha kettest vittem haza, már aznap ünnepeltünk, a testvérem állandóan kifogásolta, hogy nincs körbeugrálva, ezért elkezdett "betegeskedni" mindenféle betegséget kitalált magának, a szülők vele foglalkoztak, én hiába maradtam bent, a tanár szerint hülye és lusta vagyok, otthon meg anyámék a testvéremmel foglalkoztak.
Abban az évben megbuktam, potvizsgara nem mentem el, új tanévet nem kezdtem, el is költöztem tőlük 17 évesen, 2 éve érettségiztem le, és azóta sem beszélek a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!