Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi volt a "leggonoszabb"...

Mi volt a "leggonoszabb" dolog amit a testvéred ellen csináltál gyerekként?

Figyelt kérdés

Ha nem is annyira gonosz, de a reakciója miatt felnőtt fejjel sajnálod, még akkor is ha valahol vicces.

Nekem nemrég meséltek egy ilyen sztorit ami tényleg szomorú de vicces is.

Sajátok közül most nem igazán jut eszembe a "leg" de ami eszembe jut:

1 évvel fiatalabb a húgom, és egy mesét néztünk a tv-ben, még nem kezdődött el, ő pedig odakészített magának egy Danone pudingot, meg egy túró rudit, hogy majd a kezdéskor elkezdi enni. (ezt egyébként ebédkor kaptuk, csak ő akkor nem ette meg)

Lerakta az ágyba a háta mögé, én pedig óvatosan elvettem a rudit, és megettem.

Ő ebből semmit sem vett észre, csak dúdolta egy reklám zenéjét, szóval ezen felbuzdulva a pudingot is megettem, és a túró rudi papírját beletömtem a puding dobozába, a pudingos doboz tetejét pedig visszasimítottam mintha bontatlan lenne.

Amikor pedig kezdődött a mese először a rudit kereste, majd vállat vonva mondta, hogy akkor előbb megeszi a pudingot.

Amikor összeállt neki a kép hangosan sírni kezdett, és mondta hogy ezt várta egész nap.

Már akkor is nagyon sajnáltam (nem volt több, szóval a szüleink sem tudtak neki másikat adni akkor és ott)

7 valamint 6 évesek lehettünk nagyjából, most valahol azért nevetek ezen, de lebelül még mindig emlékszem a hangjára, és sajnálom.

Szóval ilyen jellegű történetek érdekelnek, a lényeg, hogy gyerekkori legyen, az ilyen hardcore meg nagyon szomorú történeteket légyszni nem most osszátok meg kérlek :)

2022. okt. 2. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszert kevertem a kajájába kb 6-7 évesen.

Drogozott, ivott, verte anyánkat, lopott tőlünk,eladogatta a cuccainkat stb. Egy parazita féreg volt.

Azt reméltem meghal tőle, nem lett semmi baja sajnos

2022. okt. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!