Mi a leggonoszabb vagy legkegyetlenebb dolog, amit valaha tettek veled vagy mondtak neked?
Figyelt kérdés
Mi az, amivel a legjobban megbántottak és ki volt az?2021. dec. 9. 20:31
2/13 anonim válasza:
Volt sok, de már nem befolyásol, nem tudok ezek közt különbséget tenni.Az már elmúlt, nem érzem már azt, ami régen fájt.
4/13 anonim válasza:
3 éve egy hajléktalan pénzt kért tőlem. Mondtam neki,hogy nem tudok adni,mert nem úgy állok én sem anyagilag. Pont karácsony előtt volt ez. Utánam kiabált,hogy kívánom,hogy az anyád haljon meg karácsonykor.
5/13 anonim válasza:
Eltíltottak a gyerekemtől, miközben kb csak én foglalkoztam vele és szerettem 3 éves koráig.
6/13 A kérdező kommentje:
Az ilyen féreg meg is érdemli, hogy nincs hol laknia.
2021. dec. 9. 21:30
7/13 anonim válasza:
Nagyon durvát soha nem igazán mondtak.
Néha az fáj, hogy azt érzem, hogy én mindenkit kurvára szeretek és ezt senki sem viszonozza... És ettől félek. De attól is, hogy amúgy de (sőt, tudom, hogy de) és én meg paranoiás vagyok és elriasztom magamtól az embereket
8/13 anonim válasza:
Miután a nagymamám leukémiába halt bele: "Bár elkapta volna tőle az egész családod a rákot."
16/l
9/13 anonim válasza:
8, Nem lehet, hogy szellemileg le volt épülve és azért mondta?
10/13 A kérdező kommentje:
Na ez is kegyetlen :( nem elég, hogy alapból rosszul érezted magad, mert elveszítetted a nagymamád, még egy ilyennel is beléd rúgnak. Hihetetlen.
2021. dec. 10. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!