Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a leggonoszabb vagy legkegy...

Mi a leggonoszabb vagy legkegyetlenebb dolog, amit valaha tettek veled vagy mondtak neked?

Figyelt kérdés
Mi az, amivel a legjobban megbántottak és ki volt az?
2021. dec. 9. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit mondtak: "Te vagy a legnagyobb hiba az életemben." - apa egy veszekedés folyamán.

Amit tettek: különböző okok miatt (sérülés utáni felépülés, idő- és kicsit pénzhiány) nem tehettem meg, hogy heti 1-nél többet sportoljak ezen a helyen. Az edző viszont ezt megelégelte és elég rendesen kaptam tőle az ívet. A végén már másokkal beszélt ki engem a saját fülem hallatára, ezután nem sokkal viszont elmentem onnan és a sportot is jegelem azóta is. Eltelt x hónap, visszahallottam magamról ezt-azt (0 valóságalappal), valamint az ottaniak sorra eljátsszák velem az utcán, hogy nem ismernek meg.

Szerintem nem ezt érdemeltem.

2021. dec. 10. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Leírok valamit, ha itt van bárki, aki ismer engem rám fog ismerni, de nem érdekel.

Suliban nagyon zárkózott voltam, nem sok barátom volt, 2-3 emberrel beszéltem, és kész. Azok is kisegítősök voltak (én nem vagyok/voltam az, csak velük voltam jóban, mert más nem állt velem szóba), Utolsó év végén volt egy buli féleség, ahová mindenki hívva volt. Úgy döntöttem, hogy elmegyek, hiába nem voltam jóban nagyon senkivel, úgy voltam vele, hogy már nem számít semmit, ha elmegyek. Utolsó nap úgyis. Megjelentem, nem számítottak rám. A buli elment egynek, életem első bulija volt. Na, ezek után olyanokat mondtak rólam a városban amik meg sem történtek, pl hogy a padon fetrengtem, és nem bírtam megmozdulni (voltam elég sokszor részeg életem során azóta, de ilyen soha nem történt, mindig tudtam magamról, és soha nem fetrengtem sehol magamon kívül), meg hasonlók. Aztán volt egy osztálycsoport, és ott a csoportban valahogy szóba kerültem (benne voltam én is), és megírták nekem, hogy én egy mindenféle alkoholista retek vagyok, akire senki nem kíváncsi. És ezzel mindenki egyetértett az osztályban. Hozzáteszem, hogy első bulim volt, akkor ittam életemben először alkoholt, ők meg már ittak mint a nem tudom mi akkorra, de én voltam az alkoholista akárki, akire senki nem kíváncsi. :)

Évek teltek el, és találkoztam ezek közül kettővel az utcán, rám néztek és elkezdtek röhögni.

Most ők valami szar melót végeznek, én meg több szakmával keresek egy csóró megyében tűrhetően, és túl sok mindent nem csinálok. Egyetemre készülök, addig meg szeretnék a fővárosba felköltözni, és a szakmámban dolgozni. Havi félmilliót kínálnak nekem, mert értek a szakmámhoz. Ők meg semmire nem vitték, csak az ivás van mai napig. :D Én is buliztam az utóbbi években elég sokat, de bulin kívül is volt munka, meg tanulás az életemben.

Másik történet: A saját anyám mondta nekem azt, hogy egy hülye rib anc vagyok. Mikor még szűz voltam, és akkor voltam együtt a legelső párommal. Az indok amin kiborult pedig valami végtelen apró baromság volt, talán az, hogy valami hülyeséget nem raktam vissza a helyére, vagy hasonlók.

Harmadik: Az akkori párom mondta nekem, hogy kur va vagyok, mert nem feküdtem le vele az első pár hétben, mert szűz voltam. Nos, nem is ő lett az első, mert ezek után repült. 💁🏻‍♀️ Na, mindegy.

2021. dec. 10. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Negyedik: Munkatársam a munkatársainknak hordott el engem mindenféle transzinak, mert "férfi szakmát" végzek (vagyonőr vagyok), és ilyen helyre nő nem való szerinte, úgyhogy biztos transzi vagyok(nem vagyok az, sőt heteró nő vagyok, aki küzdősportol/ezért lettem felvéve/, karcsú, igényes és komoly kapcsolatom van férfival). Ezeket persze a szemembe nem meri mondani mai napig, csak másoknak hord el engem napi szinten minden hasonlónak. Undorító, gerinctelen, élettelen féreg.
2021. dec. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!