Normális az ilyen nővér?
Figyelt kérdés
Legutóbb azt hányta a szememre, és ezen volt kiakadva, hogy nem érdekel a királynő temetése, és nem is néztem a tv-ben. Meg a halála se rázott meg. Azt mondta őt megrázta, és hogy én vagyok az egyetlen akit ez a dolog nem érdekel. Már saját véleménye se lehet az embernek? Mit csináljak ha tényleg nem érdekel? Amúgy se fogadta el soha, én más véleményen vagyok mint ő, kiskoromban is mindenben egyett kellett érteni vele, mert ha nem akkor én vagyok a hülye. De ha engem érdekel valami, és lelkesen mesélnék róla, annyit mond, hogy nem érdekli, sőt néha azt is mondja, hogy le van szarva, és a békesség kedvéért én el szoktam fogadni, és nem firtatom. De viszont emiatt most összevesztünk, és nem is ír semmit, mert hogy lehetek már ilyen érzéketlen tahó. ( Jah és felnöttek vagyunk, én az öccs vagyok)2022. szept. 20. 04:13
11/17 anonim válasza:
Ha legközelebb ilyen van, fejeld meg izomból.
12/17 anonim válasza:
Nem kötelező tartani vele a kapcsolatot.
16/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem szól hozzád és nyugi van. Egyikőtök se normális, te azért nem mert a viselkedése után még hajlandó vagy vele szóbaállni.
17/17 anonim válasza:
Ignorálni kell, szóba sem állni vele. Ismerem az ilyet, hiába magyaráznád neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!