Ez mennyire normális? Más családoknál is van ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 éves vagyok. Van egy öcsém , 2 bátyám és 2 nővérem. Nagyon szeretem a bátyáimat és az öcsémet. Jó kapcsolatot ápolunk. Viszont, a két nővéremmel még soha nem találkoztam. Nem is beszéltünk még egy szót sem. Egyszer próbáltam felkeresni őket, fb-on. Mivel, azt sem tudom hova valósiak. Viszont, nem kaptam választ, sőt vissza sem igazolt. Ez már jó pár éve volt. Ma már igazából le is szrom sőt, sokszor el is felejtem hogy van nővérem. Amíg valaki esetleg beszélgetés folyamán nem kérdezi meg.2017. dec. 24. 20:19
1/5 A kérdező kommentje:
Mármint, van itt nálatok olyan aki, hasonló cipőben jár?
2017. dec. 24. 20:20
2/5 anonim válasza:
persze hogy van. nyilván a nővéreid mostohák
3/5 A kérdező kommentje:
Igen az. De miből gondoltad? Egyébként, az idősebbik bátyám is az.
2017. dec. 24. 20:45
4/5 anonim válasza:
A szülöknek kell, a sajàt lànyuk utàn érdeklödni, az édesanyànak aki megszülte, és a vilàgra hozta öket. Egyàltalàn miért hagyta el öket?
5/5 anonim válasza:
Ha a mostoha apád/anyád gyerekéről van szó, lényegében semmi kötődés sincs köztetek. Ezért normlálisnak normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!