Szerintetek ez a nővéremtől normális felfogás?
Teljesen normális felfogás.
Egyébként az állás diplomától független bukhat, simán benne van a pakliban, hogy mittudomén 5 év múlva a csávónak saját cége lesz, és ő lesz a fő kenyérkereső.
Amikor anyámék a 80as években összejöttek, apám mint informatikus nem tűnt jó partinak, aztán 15 évre rá fordult a kocka.
Azért ne lenne jó, mert burkoló??? Ne már! Az egy nagyon jó szakma! Tuti mindig lesz munkája, mert egyre kevesebb normális szakmunkás van.
Egyébként is az a lényeg, hogy szeretik egymást, jól megvannak, rendes a testvéreddel.
Mégis miért kéne aggódni a gyerekeik miatt??
Ooo, én csodálkozom, hogy burkolókent kevesebbet keres mint a nővéred.
Egy dolgos, jó értelemben egyszerű férfinek tűnik nekem, akiben ott van a törekvés , hogy segítsen másokat, szerintem egy főnyeremény amúgy, diploma miatt nem aggódnék
Engem is meglepett, hogy kevesebbet keres a burkoló srác, lehet, hogy rossz helyen dolgozik.
És miért ne szerethetné? Miért nem illenek össze emiatt?
A nővéred tudja, hogy mit szeretne, és nem megy az ő anyagi kárára.
Örülj neki, és becsüld, hogy egy tisztességes, dolgozó emberrel van, és nem valami léhűtő "szabadúszó" emberrel
1. Ennyiből megmondani, hogy jó házasság lesz-e ez, elég merész lenne. :-)))
2. Nem neked kell együtt élned a férfival, úgyhogy inkább hagyd, hogy a nővéred döntse el.
3. A gyerekeik miatt miért kéne aggódni? Ahol a diplomás feleség mellett a férj egy tisztességes szakmunkás, ott a gyerekek fogyatékosnak születnek?
Nekem nagyon úgy tűnik, mintha érveket keresnél, hogy miért lenne jó lekoptatni ezt a férfit a nővéredről. Irigykedsz, hogy neked senki sem akadt, még egy lenézett szakmunkás sem.
Apának érettségije van, és szakmája.
Anyum diplomás, egészségügyis.
Hármat találhatsz ki keres jobban 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!