Szerintetek ez a nővéremtől normális felfogás?
Szerintem egy baromság az egész kérdésed úgy, ahogy van.
"Nálunk a családban elvárás a diploma, így nyilván a család tagjai viszonylag jól keresnek." - Aha, mert a diploma az aztán garancia a jó keresetre. Diplomásként éhbért kerestem, nem diplomás melókkal mindig a többszörösét. Hagyjuk már ezt a diploma-fétist!
Nem is beszélve arról, hogy a tesódnak lehet hogy van diplomája, de ahhoz, hogy könyvelő legyél, nem kell diploma, elég egy tanfolyam.
A nővéred felfogása szimpatikus, a diplomán a mai világban semmi sem múlik már. Annyi agyhalott idióta diplomás van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Nekem is van diplomám, a férjemnek nincs, mégis sokkal több mindenhez ért, van amihez hozzá se tudok makogni, ő meg tök profi benne.
Szerintem neked ezzel nem kellene foglalkoznod.
Gondolom, majd nem fog zavarni a kapcsolat, ha az első lakásodat fel kell valakinek újítania.
Amúgy neked még ugyanúgy nincs diplomád, és bármikor közbe jöhet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!