Normális az ilyen nővér?
Figyelt kérdés
Legutóbb azt hányta a szememre, és ezen volt kiakadva, hogy nem érdekel a királynő temetése, és nem is néztem a tv-ben. Meg a halála se rázott meg. Azt mondta őt megrázta, és hogy én vagyok az egyetlen akit ez a dolog nem érdekel. Már saját véleménye se lehet az embernek? Mit csináljak ha tényleg nem érdekel? Amúgy se fogadta el soha, én más véleményen vagyok mint ő, kiskoromban is mindenben egyett kellett érteni vele, mert ha nem akkor én vagyok a hülye. De ha engem érdekel valami, és lelkesen mesélnék róla, annyit mond, hogy nem érdekli, sőt néha azt is mondja, hogy le van szarva, és a békesség kedvéért én el szoktam fogadni, és nem firtatom. De viszont emiatt most összevesztünk, és nem is ír semmit, mert hogy lehetek már ilyen érzéketlen tahó. ( Jah és felnöttek vagyunk, én az öccs vagyok)2022. szept. 20. 04:13
1/17 anonim válasza:
Persze, hogy nem az.
El volt kényeztetve?
2/17 A kérdező kommentje:
Más emberek halála meghat, akihez egy kicsit is kötődtem, pl ha magyar. Rokon, ismerős , családtag mégjobban. De Erzsébet királynő olyan távoli, és az angol uralkodóházi dolgok soha nem érdekeltek. A csapból is folyton ez folyt. Nem voltam kíváncsi még az élő temetési ceremóniára sem. Nem magyarázkodni akarok, mert tudom hogy jogom van ahhoz is, hogy ne érdekeljen, és nem értem miért kell ilyennek lennie a tesómnak, és összevedzni egy ilyen pitiáner dolog miatt?
2022. szept. 20. 04:22
3/17 anonim válasza:
"emiatt most összevesztünk, és nem is ír semmit"
. Probléma megoldva.
Egyébként ezeket kell elmondani és emlékeztetni, hogy csak magát hergeli azzal, ha a nézetkülönbségeken kattog.
4/17 A kérdező kommentje:
1 Nem, de kiskorában is már komoly érzelmi zsarolásokat folytatott. Mondhatjuk úgy is, hogy kiskorunkban is mindig az számított, amit ő mond, és én voltam a csicskája, akit ugráltathatott. Reméltem mindig, hogyy mire felnövünk ez megváltozik, bár ugráltatni nem ugráltat, de továbbra is az ő szava a szent, és engem meg lenéz.
2022. szept. 20. 04:29
5/17 A kérdező kommentje:
5 Hogy hogy megint én? Ismersz?
2022. szept. 20. 04:32
6/17 A kérdező kommentje:
6 Komoly képzelgéseid vannak. Nem voltam anyuka sosem. Most írok ki ilyen kérdést először.
2022. szept. 20. 04:35
7/17 mantis religiosa válasza:
Dehogy vagy felnőtt. Egy felnőtt férfi meg tud oldani egy ilyen problémát. Viselkedj férfiként, légy határozott, állj ki a magad igazáért. Ha majd látja rajtad, hogy tényleg felnőttél, AKKOR fog változni a helyzet, és utána nem fog a 10 éves kisöccseként kezelni.
8/17 anonim válasza:
Vagy b eset, hogy mindig megpróbál majd úgy kezelni.
És el kell engedned a kérdést.
Nem ír?
Akkor jó.
9/17 anonim válasza:
Most komolyan az a probléma hogy a királynő temetési közvetítését ki nézi és ki nem? Állj már ki magadért. Ha nem ír neked akkor örülj neki, mert ahogy látom csak terhedre van az ellenkező személyiségetek miatt.
Ha legközelebb rádír valamiért akkor írj neki vissza, hogy "Aha, szuper, de ez engem nem érdekel. Szia"
Nehogy már te érezd magad rosszul mert más a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!