Ezt, hogy oldjam meg? Nagyon ciki amit csinál mama?
Mamámékkal élek, és folyton leégetnek a barátaim előtt.
Sokan piszkálnak a nagybáttyám miatt aki folyton a kocsmában ül, beivott agyal, az utcán bicikli mellett billeg, vagy ha kicsit jobban bírja magát "árnyékolgat" (értelmileg egyébként sérült 52 éves agglegény)
Ha jönnek a barátaim, hogy elhívjanak focizni (csak az ablakon beszólnak) mamám már szalad ki sikítva küldi el őket, nagyon csúnyán tud beszélni. Ha találkozunk a Közön és meglát a bartátaimmal akkor már ordít,hogy "indítsd haza mert a fejed beszakítom a lábassal" és ugye mindenki rajtam röhög, mamám a környéken a "bolond sipítós néni" ,ez nekem rosszul esik. A barátaim szülei nem is szeretik ha a srácok velem barátkoznak. Szégyenlem, hogy senkit nem tudok áthívni hozzánk mert mindig megy a balhé, tatám jukas alsóban ül kint a fa alatt mamám egyésznap veszekszik, nagybáttyám meg mindig részeg. Mindenkivel haragba vannak, senki nem szereti őket a környéken, engem is miattuk ítélhetnek majd el. Van erre megoldás, vagy csak akkor ha már elköltözök?
17/f
Kérdező, ha a petesejt donorodat kellene minősítenem, az annyira nem tűrne nyomdafestéket, hogy azonnal bannolnának, így inkább nem teszem. Ehhez képest a redneck nagyszüleid tündérek, bár így is faék egyszerűek és megértem, hogy ég a pofád miattuk.
Amit tudsz tenni, hogy tanulsz, érettségi után elkezdesz dolgozni és levelezőn lediplomázol.
Előre is hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!