Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem szívesen adnék akkor...

Nem szívesen adnék akkor összeget kölcsömbe a tesómnak amennyit kért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez az összeg 5 hónap munkába kerül nekem megkeresni, úgy hogy nem éltem sehol és nem ettem semmit

Most ő házépítés előtt áll és megkérdezte tőlem, hogy benne lennék egy ilyen kölcsömben amit kamattal fizetne vissza

De most, hogy végig gondoltam mennyiről lenne szó eléggé kényelmetlennek érzem, eleve azt, hogy ilyen helyzet elé állít

Jól keres, ezért nem is azt mondom, hogy biztos nem adja vissza,de túl sok nekem ez, hogy fél évre kölcsönözzek neki ennyit,

Okok.

1. Hogy túl sok nekem ez az összeg, a szerint a szabály szerint élek, hogy amit valaha kölcsön adsz valakinek békélj meg az elvesztésével

2. Az, hogy telket nézegetek és szeretnék venni én is

És éppen ezért képtelen vagyok ennyit kölcsönadni

A viszonyunk úgy ahogy jó, bár nyilván közöttünk is történt egy olyan, hogy mindenki elkezdte a saját életét és arra fókuszál

2022. jún. 20. 17:19
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Igen, lecke megtanulva.

9. Nem rossz ötlet, ha felvetnek valami ilyet akkor lehet át gondolom, de másképpen biztosan nem

2022. jún. 20. 17:47
 12/49 anonim ***** válasza:
94%
Vegyenek fel hitelt,kölcsönt.Ha azt nem fogják tudni fizetni,a tiedet sem.
2022. jún. 20. 17:58
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora összegről beszélünk?
2022. jún. 20. 18:03
 14/49 Savlekotő ***** válasza:
81%

Közös lónak túrós a háta.. Biztos ha még jó a viszony Iszony lesz maximum.. A rokonok rosszabbak mint az otp, ha nincs keret nem veszek más pénzén házat,nem szülők mások nyakára és sorolhatnam, és mindig keregetni fog? Nem vagy máltai szeretet szolgálat, ő neki lesz haza neked meg lifasz lesz? . Gondolkozz..

70F

2022. jún. 20. 18:04
 15/49 anonim ***** válasza:
93%
AZt írod, jól keres. Vegyen fel bankhitelt. 5 havi munkabérnyi hitel nem egy hatalmas összeg.
2022. jún. 20. 18:05
 16/49 anonim ***** válasza:
90%

"Apámat megkérdeztem, azt monda, hogy furcsállja a bizalmatlanságomat. "

Miért is nem apád ad kölcsön?

2022. jún. 20. 18:07
 17/49 A kérdező kommentje:

Savlekötő: Gondolkodtam, ezen nincs mit tovább agyalni egyet értek. Jó gyomor egészséget kívánok!

16

Mert neki nincs ennyi pénze félretéve, a tesóm mivel tudja hogy én is telek vásárlásban vagyok, de nem tudja mennyire komoly ezért vetette fel. Én meg mivel nem gondoltam végig ezért rábólintottam, csak most eszméltem fel rá, hogy ez mégsem kóser

2022. jún. 20. 18:20
 18/49 anonim ***** válasza:
94%
Szóval apáddal megbeszélték, hogy számolnak a félretett pénzeddel.
2022. jún. 20. 18:22
 19/49 anonim ***** válasza:
92%
Én már ezt kipróbáltam. Ha egyszer valakinek kölcsönadtam, attól fogva rendszeresen a nyakamra járt, nem volt megállás.
2022. jún. 20. 18:23
 20/49 anonim ***** válasza:
92%
Azért kér a testvérétől, mert tudja, hogy ha nem adja meg, azt is elintézi neki az apja a tesónál.
2022. jún. 20. 18:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!