Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szólnál a sógorodnak, hogy...

Szólnál a sógorodnak, hogy álljon le a nőgyülölő kijelentésekkel?

Figyelt kérdés
A párom bátyja elég gyakran beszél lekezelően a nőkről, gyakorlatilag minden alkalmat megragad ha szóba kerülnek akár általánosságban a nők vagy ha konkrétan egy-egy nő, hogy leszólja a nőket. A húgom szabály szerint kikerüli, azt mondja rosszul van tőle pedig csak egyszer beszéltek. Legutóbb mikor találkoztunk a bátyjával azt mondta, hogy a nőknek csak felszínes érzéseik vannak és nem képesek az empátiára sem. És később a párom megkérdezte, hogy én gondoltam-e már ezt róla. Látszik, hogy rosszul esett neki, és magára vette.

2022. máj. 30. 21:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20.: Tévedsz, az ilyenekbe bele kell állni, máskülönben nem áll le. Óriási tévhit ez a félrenézős, ignorálós attitűd, főleg úgy, hogy nem érzik jól magukat a közelébe. Osszáki a falloszba, majd szakítsák meg a kapcsolatot, ha nem moderálja magát!
2022. máj. 31. 11:52
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdezted még meg tőle hogy "a hugodrol is ezt gondolod?"
2022. máj. 31. 12:30
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
22, ezt gondolja, sőt az anyjáról is. Itt egyedül az apjuk tudna lépni, de gondolom, ő pont ugyanilyen. Akárhány éves. Ha az apja férfi lenne, ez a kis korcs nem is gondolna ilyeneket, nem hogy még ezzel turnézzon.
2022. máj. 31. 14:01
 24/31 anonim válasza:
14%
Miért zavar ez ennyire titeket?
2022. máj. 31. 14:22
 25/31 anonim ***** válasza:
97%
24.: Talán mert senki nem akar ilyen nyomikkal kapcsolatot tartani...
2022. máj. 31. 14:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar hogy ő mit mond, csak láttam,hogy a párom a szívére vette amit mondott, ez zavar.
2022. máj. 31. 14:37
 27/31 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván a szívére vette, te akarnál olyan bunkót a közeledbe, aki téged azonosítana pusztán a nemed alapján a sz.r, szemét típusú férfiakkal? Gondolom nem. Ha lesz.rom típusú ember is vagy, gondolom akkor sem akarnál ilyen emberrel sok időt eltölteni együtt. Mondjuk párodat sem értem, miért nm zavarja el a falloszba a tesóját.
2022. máj. 31. 14:40
 28/31 anonim válasza:
81%
Akkor ezek szerint nincs jóban a két testvér. Együtt élnek ők?
2022. máj. 31. 14:40
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem élnek együtt, a párom velem él. Amúgy tartják a kapcsolatot, nem szoktak veszekedni.
2022. máj. 31. 14:48
 30/31 anonim ***** válasza:
98%

"Engem nem zavar hogy ő mit mond"

Kérdező, van párod, anyád, talán húgod/nővéred is. Amikor a nőkről nyilatkozik ilyen megsemmisítő, gyűlölködő hangnemben ez a f@sz, akkor őket is érti ezalatt. Hogyhogy nem zavar?

Vagy te is alapból kevesebbre tartod a nőket a férfiaknál és azt gondolod, hogy a párodnak le kellene nyelnie a barom bátyja ocsmány kijelentéseit?

Ha nem, akkor állj ki a párod mellett és tedd helyre azt a f@szt.

2022. máj. 31. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!