Szólnál a sógorodnak, hogy álljon le a nőgyülölő kijelentésekkel?
Figyelt kérdés
A párom bátyja elég gyakran beszél lekezelően a nőkről, gyakorlatilag minden alkalmat megragad ha szóba kerülnek akár általánosságban a nők vagy ha konkrétan egy-egy nő, hogy leszólja a nőket. A húgom szabály szerint kikerüli, azt mondja rosszul van tőle pedig csak egyszer beszéltek. Legutóbb mikor találkoztunk a bátyjával azt mondta, hogy a nőknek csak felszínes érzéseik vannak és nem képesek az empátiára sem. És később a párom megkérdezte, hogy én gondoltam-e már ezt róla. Látszik, hogy rosszul esett neki, és magára vette.2022. máj. 30. 21:55
11/31 anonim válasza:
Tipikus hímsoviniszta féreg. Akik saját sikertelenségük miatt a nőkre köpködnek. Gyakorlatilag az a bajuk, hogy amúgy az "izgalmas" ribik kellenek nekik, mert a normális nők "unalmasak". (Aztán ha kapnak egy normálisat mégis, azt persze nem becsülik.) Majd ha a díszribik elutasítják v kitolnak velük, akkor egyből minden nő szemét... Szidják a feministákat, akiket ugye tévesen kevernek a feminácikkal, de közben pont ugyan azt művelik, csak éppen minden nő szemét...Én is helyreraknám a helyedbe az ilyen mocskokat. Általában nem egy alfahímek nyílván, nem néznek ki jól és a személyük, amivel kompenzálni tudnák a vélt hiányosságaikat is taszító. Ennek ellenére az elvárásaik a nőkkel szemben hatalmasak.
12/31 anonim válasza:
Simán ignorálni kell az iylet, az ilyeneknek az a leginkább rossz, ha simán nem érnek el semmit a megjegyzéseikkel. Ha visszszólsz azzal simán felveszed a kesztyűt és tolja tovább, de ha nem reagáltok rá, azzal nem nagyon fog tudni mit kezdeni.
13/31 A kérdező kommentje:
Eddig nem szóltam, csak látom, hogy rosszul esett a páromnak amit mondott,ezért gondoltam, hogy szólni kéne neki, hogy legalább előtte ne beszéljen így, vagy emelje ki hogy ezt xy-ról mondja, hogy a párom ne vegye magára.
2022. máj. 30. 22:57
14/31 anonim válasza:
Párod testvére egy hülye incel :D Komolyan egy ilyen embernek a véleményére adnátok? :D
15/31 anonim válasza:
Kiosztanám a f.szba, meg megkérdezném, hogy őt nem egy nő szülte? Az apja p.cséből mászott elő készen?
16/31 anonim válasza:
Jaj ez egy tipik incel lehet. Fogadjunk bepróbálkozott pár nála nagyobb kategóriás nővel, akik elhajtották, és most minden nő gonosz, és a feminizmus tehet mindenről stb. Az ilyet kerülni kell.
17/31 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy gáz ha egy pasi csak pénzért talál magának nőt. Csak a lúzerek ilyenek.
18/31 anonim válasza:
3#
Ne haragudj, de az a férfi aki ezt bekajálta az sem lehet valami hatalmas IQ betyár.. Ugyan ez nőben..mindkettő nem megérdemli amúgy, ha így átvágják.. Elhiheted több férfi vágja át a nőket, mint fordítva.
19/31 anonim válasza:
És ha szólsz, mi fog változni? Megsúgom: semmi.
Az ilyen tahókat ignorálni kell és probléma megoldva.
20/31 anonim válasza:
Minek találkoztok? Annyira más nézeten vagytok, hogy jobb elkerülni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!