Normális a bátyám???
Figyelt kérdés
30 éves és van amikor random odajön pl. ülök a fotelban és rámfingik 3at és elmegy vigyorogva. Ez normális ? Szüleinkkel élünk. Komolyan írom nem vicc vagy kitalált.
18 vagyok
2022. máj. 16. 11:14
11/20 anonim válasza:
14# "Örülhet az ember ha van hol laknia."
A kutya esetleg fingik örömében, egy felnőtt férfi nem így fejezi ki a háláját, hogy van hol laknia. Ha pedig ez ekkora érték, akkor hagyja a húgát is élni.
12/20 anonim válasza:
Mit lehet erre irni, hogy a bátyádnak elmentek otthonról.
13/20 anonim válasza:
Ez a leányzó is provokációnak írta ki a kérdést. Nem is válaszol.
14/20 anonim válasza:
Nyakon verhetnéd Te, ha már Apád nem teszi.
15/20 anonim válasza:
Te sem vagy sokkal okosabb, mint a bátyád, hogy még ki is írtad ezt a kérdést.
17/20 anonim válasza:
Sima megkésett hétvégi kérdés volt.
18/20 anonim válasza:
Küldd el a bátyádnak a Dolly Rambo Pisi-kaka, Woodoo-baba című dalát a következő születésnapjár. Biztos értékelni fogja.
19/20 anonim válasza:
18# Megírnád nekem, hogy ilyenre egy átlag ember hogy talál rá a YT-on? Eddig azt hittem nagyjából meglephetetlen vagyok. Tévedtem :-o
20/20 anonim válasza:
19. Diákoktól hallottam, de itt van a linkje is: https://www.youtube.com/watch?v=W-TFRodqAMk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!