Normális a bátyám???
30 éves és van amikor random odajön pl. ülök a fotelban és rámfingik 3at és elmegy vigyorogva. Ez normális ? Szüleinkkel élünk. Komolyan írom nem vicc vagy kitalált.
18 vagyok
Nem, nagyon nem. 10 éves(!) gyereket úgy húzna nyakon bárki, hogy két hétig egyfelé pörög.
Beteg mamahoteles lúzer, sajnálom a szüleiteket így ismeretlenül is.
Most, hogy te is felnőttél ki akar túrni onnan, mert ő abban az ingatlanban tervez, te vagy neki a legrosszabb rémálma, már zavarod, 18 vagy, ez a baja. Ezt én végignéztem egy közeli ismerős testvérpárnál.
Szólj neki, hogy fejezze be, ha nem teszi akkor szólj a szülőknek -de ez milyen durva már, 30 éves hapsira a szüleinek kéne rászólni- ha folytatja akkor kakilj az ágya közepére, vagy öntsd nyakon egy vödör hidegvízzel -random, hátulról(!) amikor ül a fotelban. S mond meg, ezt a fingás miatt, mert a szóból nem ért.
De mondom, döbbenet, hogy 30 éves csicskánál ilyennel kell szenvednie a családtagnak.
Értfogyós. Kapott jogsit ? Vagy bicikli, szamárháton közlekedik? Mert ha kapott akkor az IQ ja megvan legalabb a gilisztáénak.
Csak a gyogyós röhög az ilyesmin hogy pisi kaki
Mond neki, hogy meg egy ilyen es videora veszed es kiteszed fb-ra, youtube-ra, de ki is irhatod!
A 30 egy szam. A tesod agyilag kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!