Ez normális hogy ezt mondja a bátyám?
Ez picit kamunak hangzik.
Mi az hogy nem vagy tokeletes es emiatt piszkal? Ilyet max egy barom mond.
Valahogy ugy erzem hogy csinaltal/nem csinaltal egy ket vagy tobb dolgot es ezert picit ki van akadva rad a batyad, te meg azt irod hogy az a baja hogy nem vagy "tokeletes".
Sokan ugy teszik fel a kerdest gyakorira, plane ha x, y-ra duhosek, ahogy nekik tetszik. Inkabb egy olyan akarnak "duhos vagyok x-re meg y-ra, duhongj velem!!"
Ha rosszul sejtem, leirnad konkretan miert mondhatja ezt?
(1)
Hmm... Érdekes... És szomorú is. Egyidős vagyok a bátyáddal, de szomorú, hogy valakiben ennyire nincs meg az együttérzés és megértés szándéka, meg nem utolsó sorban a felelősség se.
Nekem is van egy bátyám, meg egy nővérem (nővérem volt kint Angliában), bár ők már lassan 30 évesek, szóval az én sérelmeim alsó hangon 8-10 évesek már (bár van 1-2 közelmúltbeli is). Bátyám egy mentálisan tönkrement pszichopata, aki gubbaszt a kartonlappal lefedett sötét szobájában, nővérem meg rohadtul nem tűri a jogos kritikát, de ő észre se veszi, amikor bántó dolgot mond a másiknak. Nekem annyiban van szerencsém, hogy nem élek már velük együtt, mert a nővérem végleg elköltözött, bátyámat pedig sokszor hetekig, vagy akár hónapokig nem látom, mert annak ellenére, hogy 1 telken élünk, nem 1 épületben lakunk. Nekem már valamennyire sikerült elfogadnom, hogy a testvéreim milyenek voltak, ezzel együtt azt is elismertem, hogy én is hibáztam velük szemben és képes voltam megérteni őket. Nővéremmel sikerült rendszereznem a gondolataink, mielőtt végleg távozott volna.
Visszatérve a te esetedre: Bátyád beteg. Nyilván nem lehet konkrétan bediagnosztizálni az ő jellemét, így látatlanban nekem egy közönséges értelemben vett toxikus, rosszindulatú, erőszakos ember. Valami sérelem érhette kint őt Angliában, vagy nem is tudom, és úgy gondolja, jogában áll levezetni ezt az öccsén és a kutyáján. Helyedben kiszúrnék vele, amikor találsz rajta egy jó fogáspontot. Alapjáraton nem vagyok spiclivérű, vagy ilyesmi, de egy ilyen ember addig nem fog tanulni, amíg vagy meg nem verik, vagy nem vágják be a dutyiba rövid ideig. Próbálj bizonyítékokat gyűjteni, hogy állatkínzást, lelki terrort, fizikai bántalmazást követ el. Videózd le, készíts hangfelvételt, bármit, amiket jól rakj el, majd jelentsd fel.
Sajnos én már bele lettem kényszerítve múlt nyáron, hogy feljelentsem a bátyám (könnyű testi sértés, önvédelmi fegyver indokolatlan használata miatt), de végül visszamondtam, mert láttam, hogy amint megkapta ő is az idézést a rendőrségtől, az már épp elég elrettentő volt számára. Azóta kuss van a részéről, jobban bezárkózott, mint előtte, ugyanis a feljelentéséig azt hitte, hogy sérthetetlen és azt csinál ellenem és a hátam mögött, amit csak akar. Természetesen felkészültem arra, ha megint baj lenne esetleg.
Valami nincs rendben akkor a fejevel, igy jogosan van duhos.
Jobb lenne ha egy szakember latna ot.
Amit tenni tudsz, max elkoltozol otthonrol valahogy addig ameddig o ott van, vagy leulsz vele megbeszelni hogy mi az isten a baja.
Mast nem nagyon tudsz tenni sajnos...
3.semmi kamu nincs benne itt a gyakorin szerintem már minden kamunak hangzik ha már itt tartunk...
amúgy nem normális, valószínűleg tökös lett hogy angliába ment aztán visszajött és most azon éli ki magát hogy téged lealacsonyít mittudomén milyen okból..
kerülnöd kell sajnos ha más megoldás nincs.
elköltözést javaslom ha megenedgeted magadnak, ha nem akkor is valamilyen szinten éreztetni kell vele hogy hidegen hagy különben tovább fog szekálni..
9
Mert te aztan tudod az abszolut igazsagot, hogy kamu vagy nem.
Hagyjuk mar.
Nagyon sokan ferditenek ilyen kerdesekben, hogy nekik adjanak a valaszolok igazat, novelve az onbizalmukat meg hogy "igazuk van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!