Ez normális hogy ezt mondja a bátyám?
Konkrétan a nővéremet is piszkálja mikor hazajon párjával lakik gyűlöl konkrétan mindenkit a családban főleg anyut meg engem. Apu bántalmazta anyut kicsikorunkban mind addig amíg elnem szoktunk egy anyaothonba utána rajott hogy ott vagyunk és vissza csalt minket utána 2 nap múlva megint csinalta a műsorát drogozott is utána megint elszoktunk nagy nehezen de mostmar egy olyan anyaothonba ahol csak a gyerekek lehettek a szülő mehetett volna az utcára ezért ott 3 napnál tovább nem maradthattunk ezért vissza kellet menni az anyaothonba pécs bányara. Ott töltöttük az egész nyarat akkoriban de a bátyám az apunnal maradt egész végig és utána felajanlott nekünk az egyik nevelő egy lakasilehetoseget a lánc utcában igaz nem volt vlmi jó környék dehat muszaly volt elfogadnunk nővérem anya és bátyám én mentünk oda azt elfelejtettem leírni hogy amikor mentünk el az anyaothonból akkor már
bátyám is velünk volt na de odakoltoztunk bátyám egesznap nyomta a gépet már akkor is voltak beszolasai de ritkán na és ott laktunk 1 évet és onnan úgy jöttünk el hogy anyukám talált egy nőt akivel jó barátnők lettek és volt egy üres lakassa kertvarosba és elfogadtuk bátyám viszont velünk akart volna jönni de a gyamugynek kellet őt kihozni mert nem volt hajlandó elmenni nahát elkoltkztunk anya nővérem és a baratnője és én 3 évet laktunk ott de a fia anyukám barátnőjének kirakott minket de viszont ezt tudtuk ezért keresni keztunk olcsóbb lakást igy hát elkoltoztunk megint viszonylag jó volt na és anyukám baratnője segített anyagilag viszont mostmar ő sincs olyan helyzetbe hogy segíteni tudjon nekunk de nem dobjuk el hiszen szeretjük na és jött karácsony jött a bátyám haza és ott kezdted el piszkálni minket onnan is elkoltoztunk és hát a többit már leirtam szval nehéz volt igen.
Kerdezo, nyugi.
3,7,10 mind en vagyok, elolvastam.
7-es kommentben meg is irtam amit gondolok azutan hogy reszletezted hogy mi a gond, nem gondolom hogy kamuzol.
Csak a masik kommentelot cafoltam, mert ahogy irtam sokan ferditenek kerdessel, es nem reszleteznek hanem olyan szinben tuntetik fel a problemat amilyenben akarjak. De persze o azonnal tudja hogy melyik kamu melyik nem, csak erre huztam a szamat.
De ismetlem, te leirtad konkretan a dolgot es egyetertek veled meg a tobbi kommentelovel aki eliteli a battyadat.
13.szent ég ne forgasd már ki a szavaimat..
nem azt állítottam hogy fixre tudom mi a kamu és mi nem ezt te szűrted le és ezen akadtál fenn...
18.sajnos látod..
még ők akarnak szentnek látszni mikor ő kamuzott egyből én megy egy véleményt írtam hogy szerintem a te sztorid nem kamu...-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!